Expedia

Latest discount added: 16 juni, 2024
  Published at: 16 juni, 2024
 • 11

MINST 10% rabatt hos Expedia

Spara minst 10% på utvalda produkter hos Expedia. Ingen rabattkod behövs.... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD are.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg
  Published at: 16 juni, 2024
 • 2

Spara minst 25% när du bokar tidigt hos Expedia

Boka tidigt hos Expedia och spara minst 25% på ditt köp. Ingen rabattkod... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD ion.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg
  Published at: 16 juni, 2024
 • 2

Upp till 35% rabatt på sista minuten-erbjudanden hos Expedia

Fynda sista minuten-erbjudanden med upp till 35% rabatt hos Expedia. Ingen... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD ion.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg

Aktuella deals 👇

Populära rabatter just nu

  Vill du få så lågt pris som möjligt på din nästa resebokning hos Expedia? På denna sida hittar du en Expedia rabattkod samt rabatter, kampanjer och erbjudanden från Expedia. När du använder en rabattkod hos Expedia får du ett avdrag i kassan vilket gör att totalpriset på din resebokning blir lägre. Se till att använda en rabattkod för att få lite extra pengar över som du kan använda till annat på din resa! Expedia destinationer Expedia är ett världens största reseföretag och äger många av de olika resevarumärken som man vanligtvis kommer i kontakt med när resan ska bokas. I Expedia Inc. ingår bland annat Hotels.com, Trivago, Venere och Hotwire. Totalt omsätter Expedia årligen uppåt 6 miljarder dollar och för varje år som går gör bolaget nya förvärv och tillväxten ökar ständigt. Utbudet är oerhört stort och som kund hittar man över 400 000 hotell och boenden, flygbiljetter från 400 flygbolag, hyrbilar från världsledande hyrbilsfirmor och prisvärda paketresor med flyg och hotell. Dessutom finns det möjlighet att boka olika upplevelser och aktiviteter med alltifrån guidade rundvandringar till helikopterturer. Förutom klassiska paketresor med flyg och hotell har Expedia även skräddarsydda solresor och weekend-paket. Är man beredd att resa med kort varsel finns det fullt av sista minuten-resor till riktigt bra priser. Expedia hotellrum Väljer man att boka sin resa via Expedia finns det många fördelar. Bland annat får alla kunder en prisgaranti som innebär att man som kund har möjlighet att få hela mellanskillnaden återbetald ifall man hittar samma resa till ett lägre pris. Prisgarantin gäller hotell och paketresor med flyg och hotell. Det är också helt avgiftsfritt att avboka eller ändra praktiskt taget någon hotellbokning. Vill man vara extra säker på att resan blir så bra som möjligt finns det 11 miljoner gästrecensioner att läsa igenom innan man fattar sitt beslut. Även när det kommer till betalning kan man känna sig trygg. Expedia har hög säkerhet kring sin betalningslösning och accepterar de vanliga kredit- och bankkorten samt PayPal och Internetbetalning via Nordea eller Handelsbanken. Är man ute efter att få så bra pris som möjligt på sin resa så gäller det att hålla koll på Expedias olika kampanjer och erbjudanden. Inne på Expedias webbplats finns det en flik i huvudmenyn där man hittar olika erbjudanden och tillfälliga rabatter. Det kan handla om allt i från rabatt hos ett specifikt flygbolag till extra bra priser på utvalda semesterdestinationer. Utöver de olika kampanjerna brukar det till och från finnas rabattkoder som går att använda hos Expedia. Dessa rabattkoder brukar kunna göra bokningen ytterligare några procent billigare och är det en stor slutsumma finns det mycket att spara. Ska man exempelvis ta med sig hela familjen till andra sidan jordklotet så kan man spara flera tusenlappar på att använda en rabattkod.

  Expedia Rewards

  Expedia har ett bonusprogram som heter Expedia Rewards. Med Expedia Rewards samlar man som återkommande kund på sig poäng som leder till olika förmåner. Expedia har precis som de flesta flygbolag olika nivåer av medlemskap. Hos Expedia kan man bli Blue-medlem, Silver-medlem och Guld-medlem. De olika medlemsnivåerna ger olika förmåner. Exempelvis ger ett guld-medlemskap 30% mer poäng än Blue- och Silvermedlemskap. Expedia Rabattkod

  Snabbfakta om Expedia

  • Världens största onlineresebyrå
  • Omsätter över 5 miljarder dollar
  • Över 400 000 hotell och boenden
  • Flyg med 400 olika flygbolag
  • Hyrbil på 30 000 orter med världsledande hyrbilsföretag
  • Paketresor med flyg + hotell
  • Upplevelser och aktiviteter (Guidade turer, inträdesbiljetter etc)
  • Färdiga solresor och weekendpaket
  • Sista minuten-resor till lågra priser
  • Över 11 miljoner gästrecensioner från tidigare kunder
  • Prisgaranti (Expeida betalar mellanskillnaden för samma resa som hittats till lägre pris)
  • Säker och krypterad betalningslösning
  Här finns mer information om Expedia (på engelska).

  Så använder du en rabattkod hos Expedia

  Bild på var du skriver in en rabattkod hos Expedia
  1. Använd Expedias sök-funktion för att hitta hotell, flygresa, paketresa, bil eller aktivitet/upplevelse på ett valt datum.
  2. Välj ut det som du är intresserad av och klicka på priset.
  3. Se till så att allting stämmer (Rumstyp, eventuella tillval etc.).
  4. Klicka på "Boka".
  5. (Har du inte valt hotell gå till nästa steg) Välj om du vill betala nu eller på plats.
  6. Du kommer nu till steget där du fyller i personuppgifter etc.
  7. Klicka på "Ange en kupong- eller erbjudandekod" under "Betalning".
  8. Skriv in din rabattkod och klicka på "Tillämpa kupong".
  9. Njut av att se hur totalpriset sjunker :)

  Regler för rabattkoder hos Expedia

  • Det går inte att kombinera ihop olika rabattkoder
  • Rabattkoder kan inte lösas in mot kontanter
  • Det är ej är möjligt att lösa in en rabattkod efter att en bokning är gjord.
  • Det är förbjudet att sälja rabattkuponger vidare.
  • Rabattkoder kan endast användas när betalningsalternativet "betala direkt online" har valts.
  • Expedia förbehåller sig rätten att när som helst ändra villkoren eller dra in rabattkoden.
  • Det går inte att lösa in rabattkoder mot olika avgifter som exempelvis ändringsavgift, avbokningsavgift och administrativa avgifter.

  Vanliga frågor om Expedia

  Hur avbokar jag en resa?

  Avbokning kan du som kund göra genom att ringa 08-517 613 78. Det går även bra att göra online på webbplatsen. Kundtjänsten på Expedia hantera alla sådana förfrågningar åt resetjänstleverantörerna och har heller ingen möjlighet att hantera avbokningar som sker via e-post tyvärr.

  Kan man ändra sin bokning?

  Om du efter att ha bokat en resa vill ändra resedatum, resmål, logi, avreseort eller transportmedel kan du med fördel ta och ringa 08-517 613 78 eller använda dig av webbplatsen. Expedia har tyvärr inga möjligheter att hantera eventuella ändringar som sker via e-post till företaget. En avgift kan komma att tas ut av den relevanta tredjepartsleverantören om man ändrar en bokning. Vill du omboka någon del av din egen bokning och om ändringen tillåts av tredjepartsleverantören kan eventuellt en ombokningsavgift tillkomma. Detta utöver eventuella avgifter som tas ut av tredjepartsleverantören.

  Kan Expedia hjälpa till med pass och visum?

  Om du reser internationellt är det möjligt att du behöver resedokument likt pass, inresevisum, ETA eller ESTA. Saknar du rätt dokument riskerar du i många länder att nekas inresa. För att hjälpa dig undvika sista minuten-avgifter och för att se till att du har dina resedokument i god tid före resan samarbetar Expedia med VisaCentral som är världens största leverantör av pass och visum.

  Har Expedia ett brett utbud av sista minuten-resor?

  Ja. Sista minuten-resor ger dig möjligheten att spontant ta en paus när vardagen känns förutsägbar och du behöver unna dig en time-out för att slippa all vardagsstress. Du kanske vill ha nya intryck och möten eller bara hitta en prisvärd resa utomlands. Sista minuten-resor ger dig chansen att åka på just den där resan som kanske varit lite för dyr. Det kan även ge dig och dina nära ett tillfälle att upptäcka nya drömresmål som du inte hade åkt till annars. Sista minuten-resor är för det mesta utformade som kompletta paketupplevelser. Allt du behöver finns på plats. När det blir dags för ditt äventyr är det du som sätter gränserna. Charmen är att nya äventyr och upplevelser erbjuds varje dag. Det är viktigt att hålla ögonen öppna för nya deals. Kika in på Expedias hemsida när du har tid över så du inte går miste om din resa.