Hur vi tjänar pengar och samtidigt skapar värde

Vår Mission: Att förbättra din shoppingupplevelse online

Vår mission är att hjälpa dig som letar efter resor och annat reserelaterat att få så en så bra shoppingupplevelse online som möjligt. Detta genom att tillhandahålla de bästa rabatterna och rabattkoderna från ledande reseföretag och webbutiker så att du får ett så bra pris som möjligt på det du har tänkt att boka eller köpa. 

Genomlysning av våra inkomstkällor: Transparens och tillit först

Tripplo.com tjänar pengar i princip endast pengar på olika typer av affiliate-samarbeten med olika resebyråer, resebokningstjänster, hotell, flygbolag, rederier, hyrbilsföretag, tågbolag, upplevelseföretag och ett antal webbutiker.

Så fungerar affiliate-samarbeten: En Win-Win-Win Situation

Våra inkomster från affiliate-samarbeten fungerar på samma sätt som för många andra webbsajter som får sina inkomster vi affiliate-samarbeten. Detta innebär att om du klickar på någon av våra rabattkoder eller rabatter och länkas vidare och sedan genomför ett köp, då får vi en liten summa som tack från företaget där du gjorde ditt köp. För dig innebär detta inga extra kostnader för dig. Priset på det du tänkt boka eller köpa kommer vara detsamma oavsett om du kommer våra affiliate-länkar eller inte.

För att summera det hela kan vi slå fast att alla tre parter gynnas av Tripplo.com. Det blir en Win-Win-Win-situation:

  • Du som användare och kund gynnas: Du kan ta del av våra rabattkoder och rabatter och få ett lägre pris på det du har tänkt köpa eller boka. Helt utan att det tillkommer några kostnader.
  • Företaget där du genomför ditt köp gynnas: Företaget får via Tripplo.com dig som kund och du genomför ett köp som du kanske inte gjort om du inte hittat en rabattkod eller rabatt via vår webbsajt.
  • Tripplo.com gynnas: Vi på Tripplo.com får en mindre summa pengar från företaget där du har genomfört din resebokning eller köp. Detta gör att Tripplo.com kan driva verksamheten vidare och förbättra tjänsten.

Andra inkomstkällor:

Tripplo.coms inkomster består till 99% av intäkter från olika affiliate-samarbeten. Det kan dock vid väldigt sällsynta tillfällen hända att vi får andra inkomster genom att exempelvis ge ett företag extra mycket exponering. Det kan vara att företaget får synas i vårt nyhetsbrev eller att företaget får en reklam-banner på Tripplo.com.

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hemsida: Rankhighab.com
Användarvillkor Integritetspolicy Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK