Om oss

Axel Hernborg

Denna webbplats grundades av mig Axel Hernborg i början av 2014. Idén till sajten föddes efter en resa till Milano som kantades av ett ständigt letande efter bra och välfyllda artiklar kring vad som fanns att göra i staden. Till en början hade sajten namnet vadkanmangöra.se och riktade sig endast mot den svenska marknaden.

Efter att vadkanmangöra.se varit igång i ungefär ett år ändrade sajten namn till tripwise.se. Det var under detta namnbyte som webbplatsen utöver artiklar med restips även började publicera rabatter och rabattkoder från flera aktörer i resebranschen, så som resebyråer, flygbolag och hotell. I takt med att detta rabattsegment drog alltmer mer trafik till sajten började även rabatter och erbjudanden från detaljhandel att listas på sajten.

När tripwise.se varit aktiv i ca ett år tog jag steget att även gå in på den norska marknaden genom att sajten tingagjore.com startades. På bara en månad var det mesta av innehållet på tripwise.se översatt till norska och publicerat på den nya norska sajten. Trafiken ökade snabbt till tingagjore.com och efter att sajten varit aktiv i bara någon månad fortsatte jag att översätta tripwise.se till flera andra språk. Under 2016 startades sajter som riktade sig mot Danmark (atlave.dk), Finland (matkat365.fi), Nederländerna (reiziger365.nl), Tyskland (reisende365.de), Frankrike (voyage365.fr), Storbritannien (traveller365.co.uk), Polen (podroznik365.pl) och Italien (traveller365.it).

Dessa 10 landspecifika webbplatser drevs i ca 3 år fram till maj 2019 då jag tog beslutet att slå ihop alla till en stor internationell ”.com”-webbplats. Anledningen till denna konsolidering var framförallt att det skulle bli lättare administrera varje land samt att det skulle bli fördelaktigt för marknadsföring att samla alla länder under ett varumärke. Detta varumärke blev tripplo.com. Idag ligger det innehåll som riktar sig till ett specifikt land i en egen underkatalog på tripplo.com. Sverige på tripplo.se/, Danmark på tripplo.dk/, Storbritannien på tripplo.co.uk/ osv. Vid ihopslagningen 2019 riktade sig Tripplo.com till totalt 10 länder. I början av 2021 stängdes den italienska och polska delen ner. Detta för att kunna lägga mer tid och fokus på ett färre antal marknader. Idag är det därför de 8 länderna Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Storbritannien, Nederländerna och Frankrike som Tripplo.com riktar in sig på.

Tripplo tidslinje infographic

Rabattkoder och rabatter

Rabattkoderna och rabatterna som publiceras på tripplo.com kommer direkt från de företag som listas. Normalt distribueras rabattkoderna via de affiliatenätverk som företagen är anslutna till. Vi försöker ständigt se till att rabattkoderna fungerar och aktuella, men reserverar oss för att vi ibland kan ha missat att ta bort eller uppdatera rabattkoder. Mängden rabattkoder som går att hitta på tripplo.com skiftar ständigt. Vanligtvis beror det på säsongen. På hösten och runt Black friday samt innan jul finns det alltid mycket rabattkoder, medan det i början av året och på sommaren kan finnas färre.

Restipsen

Målet med artiklar och innehåll som publiceras på tripplo är att samla såväl små som stora attraktioner och sevärdheter i de mest populära turiststäderna runt om i världen, men också att dela tips och annan information som kan spara pengar och göra det lättare att resa.

Företagsinformation:

Denna webbplats ägs och drivs av Rank High AB.

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hemsida: Rankhighab.com

Vanliga frågor och svar om Tripplo.com

Vad är Tripplo.com?

Tripplo.com är en onlineplattform som tillhandahåller rabatter och erbjudanden från olika företag. Fokus ligger framförallt på rabatter och erbjudanden från företag inom resebranschen.

Hur får Tripplo.com tag i rabattkoder och erbjudanden?

Tripplo.com samlar in rabattkoder och erbjudanden direkt från de olika företagen. Samt via de affiliatenätverk som Tripplo.com är anslutet till. Exempel på dessa affiliatenätverk är TradeDoubler, Awin, TradeTracker, Commission Junction och Adtraction m.fl.

Vad gör Tripplo.com unikt jämfört med andra rabattsajter?

Det som gör Tripplo.com unikt jämfört med många andra rabattsajter är att vi har ett extra fokus på rabatter inom resor. Detta gör att vi kan förhandla fram exklusiva rabatter och erbjudanden inom resor som andra rabattsajter inte har tillgång till.

Vad innebär det att en rabatt är exklusiv?

När en rabatt är exklusiv innebär detta att den endast finns på Tripplo.com. Du kommer inte hitta samma rabatt på någon annan rabattsajt. Istället har vi förhandlat fram denna exklusiva rabatt tillsammans med företaget och är helt ensamma om att få publicera den.

Är det gratis att använda rabattkoder och erbjudanden från Tripplo.com?

Ja, det är helt gratis att använda Tripplo.com och alla rabattkoder och erbjudanden som publiceras på webbplatsen. Vi kommer aldrig kräva någon form av betalning eller motprestation från våra användare.

Om det är gratis att använda Tripplo.com, hur tjänar då Tripplo.com pengar?

Tripplo.com tjänar pengar genom att få provision från de olika företag vars rabattkoder och erbjudanden vi publicerar. Denna provision betalas vanligtvis ut via olika affiliatenätverk som spårar och håller koll på de köp som har gjorts via Tripplo.com.

Fungerar alltid alla rabattkoder och erbjudanden?

Vi arbetar ständigt för att våra rabattkoder och kampanjer alltid ska fungera, men ibland händer det att vi kan råkat skriva in fel utgångsdatum för en rabatt. Det kan även hända att företaget som rabatten gäller, väljer att plötsligt ta bort rabatten innan det datum som de från början har sagt är slutdatumet. Om detta inträffar ber vi dig att kontakta oss så att vi kan uppdatera rabatten.

Vad är skillnaden på en rabattkod och en deal?

En rabattkod är en digital siffer- och bokstavskombination som tillämpas precis innan betalning och som efter att den aktiverats ger en rabatt. En deal saknar en kod och istället är den kopplad till en specifik landningssida hos företaget som tillhandahåller dealen.

Erbjuder Tripplo.com även cashback?

Nej, Tripplol.com erbjuder inte cashback. Om du vill ha cashback på dina köp rekommenderar vi dig att leta upp en bra cashback-tjänst.

Hur använder jag en rabattkod från Tripplo.com?

Det är väldigt enkelt att använda en rabattkod från Tripplo.com. I de flesta fall så skrivs rabattkoden in i varukorgen på den webbplats där du tänkt att genomföra ditt köp. Ibland skrivs rabattkoden in först vid betalningssteget i kassan. Om du har problem med att skriva in en rabattkod bör du besöka den undersida på Tripplo.com där du hittade rabatten. Vanligtvis finns där en mer detaljerad beskrivning på hur du skriver in din rabattkod.

Kan jag skriva ut rabattkoder från Tripplo.com och använda dem i fysiska butiker?

Nej, du kan i princip aldrig använda rabattkoder som du har hittat på Tripplo.com i fysiska butiker eller resebyråer. Rabattkoderna från Tripplo.com är digitala och kan normalt endast användas när ett köp genomförs digitalt.

Har Tripplo.com en egen app?

För tillfället har Tripplo.com ingen mobilapp, men det är något vi jobbar på och med stor sannolikhet kommer att lansera inom en snar framtid.

Varför kan jag inte hitta rabattkoder från det företag jag söker?

Tripplo.com samarbetar endast med noga utvalda företag och varumärken. Detta innebär att vi inte tillhandahåller rabattkoder och erbjudanden från alla företag. Om du inte hittar en rabatt hos det företag eller varumärke som du söker, rekommenderar vi dig att besöka någon annan rabattsajt online. Använd Google för att söka efter just den rabatt du söker.

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hemsida: Rankhighab.com
Användarvillkor Integritetspolicy Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK