Proshop

Latest discount added: 16 juni, 2024
  Published at: 16 juni, 2024
 • 24

Upp till 30% rabatt hos Proshop

Veckans Erbjudande gäller!
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD lik.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg
  Published at: 16 juni, 2024
 • 12

MINST 20% rabatt hos Proshop.

Spara minst 20% på ditt köp hos Proshop. Ingen rabattkod behövs. Gäller... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD lik.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg

Aktuella deals 👇

Populära rabatter just nu

  Handla allt inom hemelektronik från Danmarks största inom elektronik på nätet. Här kan du hitta en Proshop-rabattkod och andra spännande kampanjer som ger dig grymma priser på allt du kan önska dig till hemmet. Allt inom datorer, kameror, stereo och hemelektronik finns hos Proshop till riktigt bra priser. Med hjälp av våra rabatter blir Proshop ett av de allra billigaste alternativen på marknaden.

  Proshop produkter

  Proshop är en dansk onlinebutik med multimediaprodukter som iPads, tablets, smartphones, och skrivare. Proshop säljer produkter över hela Skandinavien, Tyskland och Österrike. Företaget grundades 1995 av Poul Thyregod och tre partners men 1999 blev Poul Thyregod ensam ägare. Proshop startade som en fysisk butik och lanserade webbshop 1996. 2005 övergick Proshop till att enbart finnas online. Proshops sortiment består av över 130 000 produkter. Idag ägs verksamheten av den ursprungliga ägaren Poul Thyregod samt A. Wilhelmsen Capital A/S och Dolphin Management A/S.

  På proshop.se är utbudet indelat i avdelningarna laptop, tablet, SSD, bildskärm, TV, mobil, kamera CPU, skrivare, RAM. Proshop har även en outlet med demovaror som är nedsatta med upp till 50 % på grund av till exempel förstört emballage, att produkten varit testad eller kanske använd till bilder/videor. Demovarorna har samma returrätt som övriga varor i shopen. I kategorin ”bäst i test” finns de varor som fått bäst i test samlade på ett ställe. Proshop har även spel och leksaker i sitt utbud, kablar och kontakter, skrivare och tillbehör, produkter för personvård som rakapparater, hårtrimmers, tandborstar, puls- och stegmätare, belysningsprodukter, produkter för hus och trädgård till exempel gräsklippare och högtryckstvättar.

  Proshop använder betalsätten kontokort, direktbank, faktura, delbetalning. Proshop tar ut en fraktavgift på 59 SEK både för privat-och företagskunder för köp under 1000 SEK. För köp över 1000 SEK är det fraktfritt. Proshop använder sig av Postnord för leverans av beställningar.

  Erbjudanden, kampanjer och rabattkod

  Proshop outlet

  När det kommer till erbjudanden och rabatter har Proshop.se alltid något spännande att erbjuda. Veckokampanjer rullar igång i början på varje vecka och det finns dessutom en outlet där det går att fynda bland hundratals produkter till riktigt bra priser. Rabatten på en del varor i deras stora utbud kan vara på mellan 10 och 20 % så det går att spara en hel del pengar när du shoppar på Proshop.se. Prenumerera på Proshop nyhetsbrev och få specialerbjudanden och exklusiv tillgång till spännande tävlingar. Ibland har Proshop även kampanjer med fri frakt vid köp av vissa produkter så det gäller att ha koll på vilka erbjudanden som finns tillgängliga just nu. Rabattkoder är inte särskilt vanligt på Proshop.se och det är sällan som Proshop ger ut några rabattkoder över huvudtaget. De flesta avdrag görs istället direkt i kassan vid beställningstillfället.