Så hittar, verifierar och rankar Tripplo.com rabattkoder och kampanjer

Hos Tripplo.com kan du hitta de senaste rabattkoderna från en rad företag, framförallt inom resor. Vi hjälper varje månad tusentals rabattletare från flera europeiska länder att hitta de absolut bästa och senaste rabattkoderna från allt i från resebyråer till webbutiker. För att göra våra användare så nöjda som möjligt och säkerställa att alla rabattkoder och rabatter fungerar som de ska använder vi flera metoder. Här nedan kan du läsa om några av de olika sätt vi använder för att få tag i verifierade och fungerande erbjudanden och rabattkoder. Samt hur vi rankar dem.

Så hittar vi rabattkoder och kampanjer

Våra användare och community:

Våra användare på Tripplo.com hjälper oss ständigt att ge feedback och information om olika rabatter. Detta handlar bland annat om att skicka in rabatter och rabattkoder med information om allt i från utgångsdatum till vad rabatten avser. Men också om att ge feedback på redan publicerade rabatter genom att skriva kommentarer eller skicka meddelanden till oss. Våra användare hjälper även till med annat som rör olika rabattkoder. Exempelvis att upplysa oss om det finns allmänna regler och villkor kring olika företags rabattkoder som nyligen har ändrats.

Vårt samarbete med företagen via olika affiliatenätverk:

Tripplo.com är anslutet till flera olika affiliatenätverk så som TradeDoubler, Awin, Tradetracker och liknande. Via dessa affiliatenätverk delar vanligtvis företag med sig av sina senaste rabattkoder och erbjudande. Genom att Tripplo.com är anslutet till de olika affiliatenätverkens API:er kan vi inom loppet av några få minuter ha företagens senaste och verifierade rabattkoder och kampanjer publicerade här på Tripplo.com.

Våra unika samarbeten med utvalda företag:

Med utvalda företag och webbutiker inleder vi unika samarbeten som gör att vi får tillgång till exklusiva rabattkoder och kampanjer. Dessa exklusiva rabattkoder publicerar vi sedan på Tripplo.com och har full kontroll över. Det innebär att vi, genom vårt samarbete, har 100% koll på vad rabatten avser, hur länge den är giltig och andra villkor.

Vårt eget letande online efter de bästa rabattkoderna:

Trots att vi har flera källor för att få tag i verifierade och fungerande rabattkoder och rabatter, letar vi själva ständigt efter nya rabattkoder och erbjudanden. Detta kan vara rabattkoder och rabatter som företag och webbutiker inte valt att distribuera via affiliatenätverk eller som våra användare och community inte har delat med oss än. Vi lägger varje månad hundratals timmar på att hitta de bra och verifierade rabattkoder, rabatter och sätt att spara pengar.

Våra prenumerationer på företagens nyhetsbrev:

Ytterligare en strategi som vi använder för att få tag i de senaste rabatterna och rabattkoderna är att prenumerera på företagens olika nyhetsbrev. Vi tar varje månad emot tusentals nyhetsbrev som vi regelbundet letar igenom för att se om där finns unika rabattkoder och rabatter som företagen endast valt att dela med sina nyhetsbrevsprenumeranter.

Så verifierar vi att rabattkoder och kampanjer fungerar:

När vi publicerar rabattkoder och rabatter gör vi allt vi kan för att verifiera att de fungerar. Som tidigare nämnts om hur vi hittar rabattkoderna, är en bra start att se till att rabatterna och rabattkoderna kommer från tillförlitliga källor. Trots att vi i det stora hela har tillförlitliga källor för rabatter och rabattkoder ser vi alltid till att de följer våra riktlinjer. Våra riktlinjer som måste uppfyllas för att rabatter och rabattkoder ska vara fortsatt publicerade är följande:

  • Om det är en rabattkod och inte en kampanj eller erbjudande ska det framgå i rabattbeskrivningen att det finns en rabattkod. 
  • Om det är en rabattkod och inte en kampanj eller erbjudande ska det finnas en rabattkod som visas när en användare klickar på ”VISA RABATT/RABATTKOD”.
  • Om det är en rabattkod och inte en kampanj eller erbjudande ska rabattkoden efter att alla kupongvillkor uppfyllts ge ett prisavdrag i kassan som motsvarar det som utlovats.
  • Om det är en kampanj eller erbjudande och inte en rabattkod ska detta framgå i rabattbeskrivningen.
  • Om det är en kampanj eller erbjudande och inte en rabattkod ska användaren länkas till kampanjen eller erbjudandet efter att ha klicka på ”VISA RABATT/RABATTKOD”.
  • Om det är en rabattkod, kampanj eller erbjudande som har ett utgångsdatum ska detta framgå tydligt.
  • Om det är en rabattkod, kampanj eller erbjudande som INTE har ett utgångsdatum ska det framgå tydligt att rabatten gäller tills vidare.

Så rankar vi rabattkoder och rabatter:

Vi jobbar hela tiden på att förbättra vår Tripplo.com och hur vi rankar våra rabatter och rabattkoder. Som det ser ut idag har vi valt att ranka rabattkoder och kampanjer efter hur aktuella de är. När du besöker en sida med rabatter och rabattkoder från ett specifikt företag rankas rabatterna i följande ordning:

  1. Vi rankar först och främst de rabattkoder och erbjudanden vi listar efter sitt utgångsdatum. Ju närmre utgångsdatumet, desto högre upp kommer en kampanj eller rabattkod.
  2. Om det inte finns något utgångsdatum för en kampanj eller rabattkod rankas de efter hur nya de är. Desto nyare, desto högre upp kommer de.

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hemsida: Rankhighab.com
Användarvillkor Integritetspolicy Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK