AVIS rabattkod 2024

Senaste rabatt tillagd: 16 april, 2024
  • 2

Skiftande erbjudanden hos Avis: Upp till 25% rabatt på utvalda hyrbilslösningar

Besök Avis erbjudande-avdelning för att hitta olika kampanjer och rabatter. I... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD lik.
  • 0

10% rabatt på dina framtida bilhyrningar

När du registrerar dig och blir med i Avis Preferred får du alltid 10% rabatt... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD red.
  • 0

Avis Inclusive: Få AVIS helförsäkringsprodukt utan självrisk som är rabatterad med 25 % jämfört med att betala för bilen och försäkringen var för sig

Med Avis Inclusive får du 25% rabatt på Avis helförsäkringsprodukt. Ingen... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD ive.
  • 0

Medlemsförmåner: Få exklusiva rabatter och erbjudanden

Bli medlem i Avis Preferred för att regelbundet få exklusiva rabatter och... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD ed.

Ska du hyra bil? Chansen är då stor att det är Avis du kontaktar. Världens mest kända biluthyrningsföretag har de flesta typer av bilar tillgängliga för uthyrning privat eller som tjänstebil. Passa på att spara in lite extra på nästa biluthyrning genom att använda en Avis-rabattkod och ta del av övriga kampanjer och AVIS-rabatter som du hittar här på sidan. Med miljontals nöjda kunder världen över kan man känna sig trygg att det finns ett perfekt fordon som väntar på en hos Avis. Avis röd bil Avis är ett världsomspännande prisbelönt biluthyrningsföretag som är verksamt på över 5500 platser i 165 länder. Avis Airlines Rent a Car Systems grundades 1946 av Warren Avis vid Willow Run Airport, Detroit, USA som världens första uthyrningsverksamhet av bilar. Avis vänder sig till både privatpersoner och företag och hyr ut personbilar, minibussar, skåpbilar och lastbilar. AVIS-bilder på bilar och vägar På avis.se kan man boka bil, hantera bokningar, bli medlem i lojalitetsprogrammet, ta del av erbjudanden och söka efter uthyrningsstationer. I kategorin erbjudanden finns hyrbilserbjudanden som gäller i Sverige, Europa, och övriga världen. Bland erbjudandena i Sverige finns till exempel rabatt för den som bokar tre dygn i förväg, weekendhyra, månadshyra så kallad minilease, all inclusive hyrbil och flygbil med fast dygnspris. Andra tjänster som Avis tillhandahåller är bland annat chaufför, bärgningsassistans, envägshyra, extra försäkring samt återlämnings- och hämtningstjänst vid ens dörr. Via sajten finns även möjlighet att göra extra tillval till bokningar som till exempel boka barnbilstol, beställa ett handikappanpassat fordon, lägga till en extra förare, boka bil med GPS och Wi-Fi eller vinterutrustning. I kategorin produkter och hyrbilsstationer går det att söka efter Avis uthyrningsstationer över hela världen. Avis vänder sig även till företag med särskilda företagsavtal och företag kan till exempel hyra personbilar för korta eller längre perioder, samt hyra skåp- och lastbilar. Bil bland berg Avis lojalitetsprogram heter Avis Preferred och har tre nivåer baserade på uthyrningshistorik, -ju mer man hyr desto bättre förmåner. De tre nivåerna är Avis Preferred, Avis Preferred Plus och Avis President’s Club. Ett exempel på förmån som kan ingå är att få ha med en extraförare helt gratis. Det går att registrera sig för medlemskap online och medlemskap är gratis. Avis Preferred finns tillgängligt på över 3000 platser i världen. Medlemmar kan ta del av förmåner som gratis bilhyra under helger, snabbare bokningar, prioriterade servicediskar och praktiskt parkerade bilar. På vissa uthyrningsstationer väntar bil med nycklarna i så medlemmar inte behöver gå till hyrdisken. Betalning för hyrbil hos Avis sker online eller vid disken när man hämtar sin hyrbil på stationen. Avis accepterar Visa, Mastercard, American Express och Diners betal- eller kreditkort.

Avis rabatter, kampanjer och erbjudanden

Avis är en marknadens ledande biluthyrningsfirmor och erbjuder riktigt avhyvlade priser på en mängd olika hyrbilar. Erbjudanden lanseras hela tiden i Sverige, Europa och resten av världen med rabatter på uppåt 25% när du hyr din bil i förväg. Ett annat sätt att få ett ännu billigare hyrpris är att bli medlem i Avis Preferred. Medlemsskapet är helt kostnadsfritt och ger dig tillgång till suveräna rabatter och förmåner. Avis Preferred finns på över 3000 platser i hela världen så risken är ytterst liten att du inte hittar en Avis-station med grymma hyrpriser på din nästa semesterort. Det är hur lätt som helst att bli medlem. Klicka bara på knappen ”Bli medlem” på Avis.se och fyll i dina uppgifter. Är du redan EuroBonusmedlem kan du dessutom spara upp till 40 % när du hyr bil från Avis. Som EuroBonusmedlem tjänar du poäng på alla Avis destinationer som du sedan kan växla till fina rabatter på hyrbilen!

Vanliga frågor och svar om rabattkoder och kampanjer hos Avis

Hur ofta släpper Avis nya rabattkoder?

Avis brukar generellt erbjuda nya rabattkoder ett par gånger om året, vanligen kopplat till högtider och under sommarsäsongen, vilket skiljer det från vissa webbutiker som kan släppa rabattkoder regelbundet varje vecka.

Hur kan jag få tag i en Avis-rabattkod?

En bra idé är att använda en sökmotor, så som Google, för att hitta webbplatser specialiserade på rabattkoder, som t.ex. Tripplo.com. Det kan också vara värt att anmäla sig till Avis nyhetsbrev för att få tillgång till deras rabattkoder direkt via e-post.

När brukar Avis ha kampanjer och specialerbjudanden?

Det är svårt att exakt bestämma detta, men ett gott råd är att hålla ett öga på Avis webbplats då det är något som ständigt skiftar. Framförallt när olika högtider börjar närma sig som du ska hålla lite extra koll. Det är under dessa perioder du vanligtvis hittar bra kampanjer och specialerbjudanden. Alternativt kan du alltid boka en hyrbil i väldigt god tid och få tillgång till fantastiska erbjudanden.

Brukar Avis ha speciella rabattkampanjer under Black Friday och Cyber Monday?

Det är svårt att ge ett definitivt svar på detta, eftersom Black Friday och Cyber Monday är relativt nya fenomen och praxis varierar från år till år. För att inte missa något, rekommenderas det att prenumerera på Avis nyhetsbrev och för att på så sätt få reda på eventuella Black Friday- och Cyber Monday-rabattkoder eller specialerbjudanden i god tid.

Skiftande erbjudanden hos Avis: Upp till 25% rabatt på utvalda hyrbilslösningar 1 januari, 2025
10% rabatt på dina framtida bilhyrningar 1 januari, 2025
Avis Inclusive: Få AVIS helförsäkringsprodukt utan självrisk som är rabatterad med 25 % jämfört med att betala för bilen och försäkringen var för sig 1 januari, 2025
Medlemsförmåner: Få exklusiva rabatter och erbjudanden 1 januari, 2025

Aktuella deals 👇

Senaste rabatterna

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hemsida: Rankhighab.com
Användarvillkor Integritetspolicy Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK