TripX

Latest discount added: 16 juni, 2024
  Published at: 16 juni, 2024
 • 1

SPARA PENGAR: Resor hos TripX för under 1000 kr

Boka resor hos TripX för under 1000 kr och spara pengar. Ingen rabattkod... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD esa.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg
  Published at: 16 juni, 2024
 • 0

Frankrike-erbjudanden hos TripX

Få exklusiva erbjudanden på resor till Frankrike hos TripX. Ingen rabattkod... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD lik.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg
  Published at: 16 juni, 2024
 • 0

Spanien-erbjudanden hos TripX

Få exklusiva erbjudanden på resor till Spanien hos TripX. Ingen rabattkod... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD lik.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg

Aktuella deals 👇

Populära rabatter just nu

  Få råd med din drömsemester! Här på sidan kan du hitta rabatter och erbjudanden från TripX och även vår TripX-rabattkod. TripX är en sida för bokning av flygresor och charterhotell som lagt allt fokus på att hjälpa dig att hitta det absolut billigaste flyget och den bästa hotellbokningen. TripX säger själva att "TripX.se har många likheter med de vanliga charterarrangörerna. Men vi tar bort dyra charterflyg, omfattande administration, reseledare och annat onödigt som fördyrar din resa, men behåller charterns fina hotellprogram. Vi använder sen en supermodern sökmotor som alltid hittar det absolut billigaste flyget, med valfri reslängd och på bara några sekunder skapas en trygg och säker paketresa.", så TripX är verkligen experter på att hitta billiga resor. Bakom TripX gömmer sig flera erfarna namn inom den svenska resebranschen och de garanterar att du alltid ska hitta lägst pris hos dem.

  TripX.se är ett svenskt resebolag. Företaget grundades 2010 av Martin Wirth och Morten Husby, båda med lång erfarenhet från resebranschen. När man bokar en resa på TripX.se väljer man själv om man vill boka hotell och flyg samtidigt, eller var för sig. Hos TripX hittar du ett stort utbud av storstadsresor till London, Aten, Istanbul, Lissabon, Marrakech, New York, Madrid, Prag, Barcelona, Berlin, Rom och Venedig. För den som vill åka på sol- och badsemester finns charterresor till bland annat Turkiet, Bulgarien, Dubai, Spanien, Grekland, Cypern och Kroatien. Många av hotellen är barnvänliga och erbjuder all-inclusive. Det går även att boka transfer till och från hotellet på många av resmålen. TripX.se har direktavtal med de flesta av hotellen, vilket gör att när du bokar din resa genom TripX.se får du garanterat lägsta pris, jämfört med om du skulle boka genom en annan hotellåterförsäljare. Hotellen är noggrant utvalda och godkända av TripX.se för att passa den svenske resenärens smak. TripX.se har ställt resegaranti till Kammarkollegiet, vilket innebär att du som kund kan få ersättning ifall din resa skulle bli inställd p.g.a konkurs eller liknande. Tripx Travel AB har en omsättning på ca 9 miljoner kronor.

  Snabbfakta om TripX

  • Svenskt reseföretag som säljer resor på nätet
  • Stort utbud av resor till destinationer världen över
  • Alla hotell är noggrant handplockade av TripX medarbetare
  • Extremt pressade priser (Prisgaranti för alla kunder)
  • Flera säkra betalningsmöjligheter (VISA, MasterCard, Klarna-faktura eller Klarna-konto)
  • Har ställt resegaranti till Kammarkollegiet
  • Grundat 2010 av Martin Wirth(Grundare av Solresor 1989) och Morten Husby(Tidigare produktionschef på Solresor och Fritidsresor)

  TripX-kampanjer och erbjudanden

  På Tripx.se hittar du billiga semesterresor i färdiga paket till marknadens bästa pris. Tripx ser till att hitta de bästa alternativen för din resa genom att leta upp de lägsta priserna för hotell, flyg och transfer. Riktiga wow-erbjudanden går att få på lyxdestinationer som till exempel Dubai. Självklart går det också att få tag på billiga resor till nära resmål som Turkiet, Kanarieöarna och Malta. Missa inte deras sista-minuten erbjudanden där man kan göra makalösa klipp på flygresor till en mängd olika ställen. Tripx håller ständig koll på vad flygbolagen erbjuder så att du ska kunna få lägsta möjliga pris. Det är däremot sällsynt med Tripx rabattkoder. De allra flesta rabatter kan man få avdrag för automatiskt i samband med att man beställer en resa. Anmäl dig gärna till Tripx nyhetsbrev för att få erbjudanden, insidertips och reseinspiration. Det gör du genom att knappa in din e-post-adress längst ner i vänstra hörnet på Tripx.se.

  Så bokar du en resa med en TripX-rabattkod / kampanjkod

  1. Gå in på TripX och använd sökverktyget för att hitta en resa.
  2. När sökresultatet visas klickar du på "Läs mer.." på den resa som du vill boka.
  3. Du får nu upp en ruta där du kan välja avreseort och datum. Gör dina val och klicka på "Fortsätt".
  4. Du skickas nu till en sida som visar en sammanfattning på hela resan. Om allt stämmer klickar du på "Fortsätt".
  5. Du kommer nu till ytterligare en sida där du får se en tydligare sammanfattning och där du kan göra olika tillval (Incheckat baggage, transfer, avbeställningsskydd och reseförsäkring).
  6. Nedanför delen där du gör dina tillval visas resans totalpris i en grönblå box/ruta. I denna ruta finns även en länk med texten "Har du en kampanjkod? Klicka här!". Klicka på denna länk.
  7. Nu visas ett textfält där du ska skriva in din kampanjkod. Skriv in din kampanjkod i textfältet och klicka sedan på "Fortsätt till kassan".
  8. När du kommer fram till kassan ska totalpriset för resan ha sjunkit. Du kan nu gå vidare och slutföra din bokning hos TripX.