Axel Hernborg

Axel Hernborg

Ägare och grundare av Tripplo.com

Expertis Resor och sparande

Utbildning 2 årigt datavetenskapligt program vid Linnéuniversitetet i Kalmar

Email axel@tripplo.com

Twitter @AxelHernborg

Linkedin linkedin.com/in/axel-hernborg/

  • Ägare och grundare av Tripplo.com, en ansedd online plattform inom resa och rabatter.
  • Medverkat och blivit citerad i framstående publikationer såsom The Sun, Women’s Health, LifeWire och AOL.
  • Med en bakgrund inom datavetenskap och en passion för resor, bidrar Axel med över ett decenniums erfarenhet av att skapa och driva webbplatser inom resor, prisjämförelser och spartips.

Erfarenhet

Genom Tripplo.com har Axel Hernborg hjälpt otaliga individer som söker restips och de bästa reseerbjudandena online. Mycket av innehållet han skrivit kommer från hans egna upplevelser som resenär, vilket ger äkthet till varje stycke han skriver. Axel är inte bara en skribent; han har erbjudit expertkonsultation för olika webbplatser inom resor och hjälpt dem med innehåll och marknadsföringsstrategier. Utöver resor och reserabatter har Axel även ett brinnande intresse för finansmarknaderna och, som många andra, ett stor intresse för hundar. Hans framtida vision är att bredda räckvidden för Tripplo.com och publicera ännu fler restips, rese-rabatter och exklusiva erbjudanden till en global publik.

Utbildning

En grund i datavetenskap från Linnéuniversitetet i Kalmar ger Axel ett stort teknisk kunnande. Men det är hans praktiska erfarenhet, från 15 års ålder, av att skapa och driva rese-relaterade webbplatser som verkligen skiljer honom från mängden inom resebranschen.