Senast uppdaterad 1 juli, 2024 av Axel Hernborg

Axel Hernborg

Upptäck den grekiska pärlan Ixia på Rhodos med ett attraktivt paket som inkluderar både flyg och boende på det familjeägda lägenhetshotellet Caravel. Denna resa erbjuder det perfekta tillfället att uppleva en avkopplande och solfylld semester med fantastiska faciliteter och nära till både strand och stadsliv.

Ixia är känt för sina vackra stränder med turkost vatten och utmärkta förhållanden för surfing. Den lokala stranden är perfekt för de som uppskattar vind- och kitesurfing tack vare de stadiga brisarna som svalkar skönt under heta sommardagar. Stranden varierar i bredd och består av grus och klappersten, vilket ger en naturskön och äventyrlig känsla.

Hotellfakta:

  • Rymliga lägenheter med självhushåll
  • Poolområde med solstolar och parasoller
  • Restaurang Coconut som serverar grekiska och internationella rätter
  • Bar och tillgång till dryckesautomater vid poolen

Pris:

  • Endast 5252 kr per person (priset baseras på två personer som delar boende)

Resdatum är flexibla, och detta särskilda erbjudande är tillgängligt från Göteborg. Passa på att boka din semester nu, eftersom antalet platser är begränsat till detta fantastiska pris, och priset kan ändras fram till att resan är bokad.

Ixia erbjuder också ett livligt utbud av restauranger, barer och caféer längs huvudvägen, där du kan njuta av både internationella och traditionellt grekiska måltider. För de som föredrar att laga egen mat finns stora mataffärer i närheten av lägenhetshotellet.

Gör dig redo för en oförglömlig semester med en perfekt kombination av avkoppling och äventyr på den grekiska ön Rhodos. Boka din resa idag och njut av solen, havet och den gästvänliga atmosfären i Ixia!