Rabattkoder för resebyråer/resesajter

Spara pengar på resor! Tripplo.com hjälper dig att hitta de bästa erbjudandena på resor med exklusiva reserabatter, erbjudanden och rabattkoder. Vi samarbetar med ledande resebyråer & resebokningswebbplatser för att se till att dina resor blir så prisvärda som möjligt.


Vi erbjuder aktuella, verifierade rabatter och erbjudanden från välkända aktörer som Expedia, Agoda och många fler. Spara pengar idag med våra exklusiva reseerbjudanden och rabatter, och boka din drömsemester till ett kanonpris! Läsa gärna vår FAQ om användning av rabattkoder vid resebokningar.

A

B

E

L

M

S

T

Vanliga frågor och svar om att boka resor och använda rabattkoder

Behöver man tänka på något speciellt när man löser in en rabattkod vid en resebokning?

Att använda en rabattkod för bokningar via resebyråer och resesajter kan skilja sig något från hur rabattkoder används i vanliga webbutiker. I webbutiker brukar man ofta kunna ange rabattkoden direkt i kundvagnen eller i första steget i kassan. För bokningar av resor kan det krävas att du genomgår större delen av bokningsprocessen, från att fylla i personliga uppgifter till olika tillval, innan du kan ange din rabattkod. För att förstå exakt hur du använder din rese-rabattkod, besök den sida på Tripplo.com där du hittade koden. Där finns vanligtvis detaljerade instruktioner för hur du aktiverar din rabattkod.

Är rabattkoder för resebokningar tidsbegränsade?

Ja, de flesta rabattkoder för resebyråer och resesajter är tidsbegränsade. Vissa kan bara vara giltiga under en dag, som under kampanjdagar som Black Friday, medan andra kan vara giltiga i flera månader. Vissa koder är giltiga tills vidare, men kommer trots detta inte att vara giltiga för evigt, utan kommer så småningom att tas bort.

Kan jag använda rabattkoder för sista minuten-bokningar av resor?

De flesta rabattkoder kan du använda för alla typer av resor, men det kan vara så att vissa rabattkoder inte går att använda för vissa resekampanjer. Ett exempel på detta är sista minuten-kampanjer. Om en rabattkod inte är giltig för sista minuten-resor kommer det gå att läsa i inlösensvillkoren att den enbart gäller för resor till ordinarie pris.

Kan jag använda flera rabattkoder för en och samma resebokning?

Det kan i sällsynta fall vara möjligt, men det är mycket ovanligt. I de flesta fall ska du räkna med att endast kunna använda en rabattkod per bokning.

Hur ofta uppdateras rese-rabattkoderna på Tripplo.com?

Vi strävar efter att uppdatera alla rabattkoder, kampanjer och erbjudanden så snart något nytt tillkommer eller förändras. Vi är anslutna till de största affiliatenätverken och får oftast automatiskt uppdaterade rabattkoder och erbjudanden genom deras API:er.

Vad ska jag göra om min rabattkod inte fungerar när jag tänkt boka min resa?

Om en rabattkod inte fungerar kan det finnas flera orsaker. Det kan vara så att du inte uppfyller det minimi-bokningsvärde som krävs för att din rabattkod ska vara giltig. Det kan också vara så att din rabattkod endast gäller för utvalda resor eller destinationer. En rabattkod kan även vara geografiskt begränsad, vilket kan innebära att den inte fungerar för vissa kunder som befinner sig i olika delar av världen. Om du anser att du uppfyller alla villkor för en rabattkod men ändå inte får den att fungera, kan du kontakta oss på Tripplo.com via kommentarsfältet på den undersida där du hittade rabattkoden eller så kan du kontakta oss via e-post. Du kan också kontakta kundtjänsten hos den berörda resebyrån eller resesajten.

Gäller rabattkoderna för alla typer av resor?

Detta är inte säkert. Som tidigare nämnts kan vissa rabattkoder vara begränsade till att endast gälla för exempelvis vissa typer av resor eller destinationer. Läs igenom villkoren för rabattkoden för att veta vad som gäller.

Är det möjligt att avboka eller ändra en resebokning gjord med en rabattkod?

I de flesta fall påverkas inte möjligheten att avboka eller ändra en resebokning av om du har använt en rabattkod eller inte. Företagets policy för avbokningar och ändringar av bokningar är vanligtvis desamma oavsett om du har fått rabatt eller inte. Dock kan det i sällsynta fall vara så att du genom att använda en rabattkod godkänner kampanjspecifika villkor för avbokning och ändringar. För att undvika överraskningar rekommenderar vi att du noggrant läser igenom villkoren för den rabattkod du tänker använda.

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hemsida: Rankhighab.com
Användarvillkor Integritetspolicy Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK