Rabattkoder för jobbresa/studieresa

Vi hjälper företag, anställda och studenter att spara pengar på sina vardagsinköp! Genom att samla rabattkoder för alla de bästa återförsäljarna av produkter och tjänster inom företagande, jobb och studier hjälper vi dig att spara så mycket som möjligt! Se nu till att leta igenom våra rabatter och rabattkoder för att få marknadens bästa pris på det du söker!

A

B

I

K

M

O

T

V

Vanliga frågor och svar om att använda rabattkoder inom kategorin ”jobbresa/studieresa”

Hur mycket rabatt kan jag få med en rabattkod?

Detta varierar ganska mycket och beror helt på vilken typ av webbutik du handlar i. Om du exempelvis köper mjukvara i en webbutik kan du få uppåt 60% rabatt med en rabattkod. Om du däremot köper fysiska produkter är det ovanligt att få mycket mer än 10-20% rabatt på ditt köp med din rabattkod.

När kan jag hitta de bästa rabattkoderna?

Du hittar vanligtvis de bästa rabattkoderna under stora rea-perioder. Exempelvis under Black Week och Black Friday och direkt efter jul. Under vissa högtider är det inte heller ovanligt att det går att få en extra rabatt med en rabattkod.

Kan jag använda min rabattkod även i fysiska butiker?

I princip alla rabattkoder som publiceras på Tripplo.com gäller endast för digitala köp. Det är därför väldigt osannolikt att du kommer att kunna få rabatt även i en fysisk butik med en rabattkod som du har hittat online.

Vad kan jag göra om min rabattkod inte fungerar?

Om din rabattkod inte fungerar bör du kontrollera att du uppfyller alla villkor och begränsningar. Se till att din rabattkod inte har gått ut, att du når upp till den minimi-beställningssumma som rabattkoden kräver, kolla så att rabattkoden verkligen gäller för de varor eller tjänster du tänkt köpa osv. Om du anser att du uppfyller alla villkor, men trots detta inte lyckas få din rabattkod att fungera kan du kontakta webbutiken kundsupport. Du kan även kontakta oss på Tripplo.com för att få hjälp.

Hur länge är min rabattkod giltig?

Detta beror helt på den enskilda rabattkoden. Vissa rabattkoder kan gälla under väldigt långa perioder, medan andra endast gäller under en dag. 

Kan jag använda flera rabattkoder för samma köp?

Nej, det går i princip aldrig att kombinera flera rabattkoder för att de tillsammans ska ge dig en större rabatt. 99% av alla webbutiker tillåter att endast en rabattkod används per köp.

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hemsida: Rankhighab.com
Användarvillkor Integritetspolicy Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK