Rabattkoder för hyrbil och transfers

Hitta de bästa rabattkoderna för biluthyrning, transfer och parkering för din nästa semester eller affärsresa. Vi erbjuder en mängd rabattkoder som kan användas för din nästa resa. Dessa inkluderar rabattkoder och erbjudanden som kan hjälpa dig att spara pengar på biluthyrning, transfer och parkering på många av världens ledande flygplatser, hamnar och resedestinationer. Så se till att kolla in vårt urval av rabattkoder för att spara pengar när du ska ut och resa!

A

B

F

H

R

Vanliga frågor och svar om att använda rabattkoder för att boka hyrbil, transfer eller parkering

Hur löser jag in en rabattkod för hyrbil, transfer eller parkering?

Att lösa in en rabattkod när du bokar en hyrbil, transfer eller parkering kan skilja sig lite mot när du använder en rabattkod för att köpa en fysisk produkt i en webbutik. I de flesta webbutiker skrivs rabattkoden in i slutet av en beställning. När det kommer till hyrbilar och parkering skriver man i de flesta fall in sin rabattkod i början av bokningen, direkt i sökverktyget och får efter sökningen se hyrbilsalternativ med ett rabatterat pris. För att veta exakt hur löser in din rabattkod bör du besöka den undersida på Tripplo.com där du hittade rabatten. Där finns vanligtvis en detaljerad beskrivning av hur du använder din rabattkod hos just det specifika företaget.

Vad är giltighetstiden för en rabattkod?

Giltighetstiden för en rabattkod kan variera mycket. Vissa rabattkoder kan vara giltiga flera månader, medan andra kan vara giltiga under endast en dag, exempelvis under Black Friday. För att veta hur länge den rabattkod du har tänkt att använda är giltig bör du noggrant läsa igenom rabattkodens villkor.

Kan jag använda flera rabattkoder samtidigt?

Det är ytterst ovanligt att parkerings- och hyrbilsföretag låter dig använda flera rabattkoder för att få en kombinerad extra stor rabatt. Du bör därför räkna med att endast kunna använda en rabattkod per bokning.

Kan jag kombinera rabattkoden med andra erbjudanden eller kampanjer?

Det beror helt på villkoren för den rabattkod du har tänkt att använda. Vissa rabattkoder kan endast användas när en bokning görs till ordinarie pris medan andra kan användas i kombination med andra kampanjer och rabatter.

Vad ska jag göra om min rabattkod inte fungerar?

Om din rabattkod inte fungerar trots att du uppfyller alla villkor och begränsningar bör du kontakta företagets kundtjänst. Du kan även kontakta oss på Tripplo.com ifall du har några problem med våra rabattkoder.

Kan jag använda en rabattkod för att boka en hyrbil, transfer eller parkering både online och på plats, dvs ett fysiskt kontor?

Nej, alla rabattkoder på Tripplo.com är endast till för digitala bokningar online. Du kan därför inte räkna med att använda din rabattkod på ett fysiskt kontor eller hyrbilsstation.

Hur påverkar användningen av en rabattkod min möjlighet att avboka eller ändra en bokning?

Den påverkar som regel inte. Företagets avboknings- och ändringspolicy gäller i princip alltid oavsett om du använder en rabattkod eller inte. Det kan dock finnas tillfällen då du genom att använda en rabattkod godkänner andra villkor som gör att möjligheten att ändra eller avboka förändras. Läs därför noggrant igenom villkoren för den rabattkod du ska använda.

Finns det några speciella rabattkoder för vissa destinationer och resmål?

Ja. Faktum är att väldigt många rabattkoder och rabatter inom framförallt hyrbilar, transfer och parkering riktar sig mot utvalda destinationer. Exempelvis att du får 15% rabatt endast när du bokar en hyrbil i Spanien. Givetvis finns det även rabattkoder som täcker alla hyrbilsbokningar, oavsett destination, men som sagt är det vanligt med rabatter på utvalda resmål.

Vad är den maximala rabatten jag kan få med en rabattkod?

Det är väldigt svårt att svara på då detta kan skifta väldigt mycket. Som regel kan du räkna med att få runt 10-20% rabatt på en bokning, men detta kan givetvis vara både mer eller mindre. Att få över 30% rabatt är däremot extremt ovanligt.

Vilken är den bästa tiden på året att hitta rabattkoder för hyrbilar?

Den absolut bästa tiden på året för att få de absolut bästa rabatterna för hyrbilar och parkering är under lågsäsong. Det är vanligtvis då som framförallt hyrbilsföretagen kämpar hårt för att fylla upp sina tomma hyrbilar genom att locka med riktigt bra kampanjer.

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hemsida: Rankhighab.com
Användarvillkor Integritetspolicy Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK