Rabattkoder för hotell och boende

Vi erbjuder rabatter och rabattkoder för alla typer av hotell och boende, från storstadshotell under weekendresor till en plats att bo på under en jobbresa. Oavsett om du letar efter ett prisvärt hotellrum för din nästa affärsresa eller behöver ett tillfälligt hem under din semester, kan vi hjälpa dig! Ta en titt på alla rabattkoder och erbjudanden från de hotell och hotellbokningssajter vi samarbetar för att spara pengar när du ska ut och resa! Läs gärna vår FAQ om hotell-rabattkoder.

B

H

I

S

V

Vanliga frågor och svar om att boka hotell och använda rabattkoder

Hur använder jag en rabattkod för en hotellbokning?

Att använda en rabattkod för en hotellbokning kan skilja sig en aning mot att använda en rabattkod i vanlig webbutik. När det kommer till rabattkoder för vanliga webbutiker brukar det gå att skriva in rabattkoden direkt i varukorgen. För hotellbokningar kan det ibland krävas att du går igenom mer eller mindre hela bokningsprocessen, och fyller i allt i från personuppgifter till annan reseinformation, innan du kan skriva in din rabattkod. För att veta exakt hur du skriver in din rabattkod kan du besöka den undersida på Tripplo.com där du hittade rabattkoden. Där finns vanligtvis detaljerad information om hur du aktiverar din rabattkod.

Är hotell-rabattkoder tidsbegränsade?

Ja, de flesta rabattkoder som gäller för olika hotell och hotellbokningssajter är tidsbegränsade. Vissa kan gälla endast en dag (exempelvis under Black Friday), medan andra kan vara giltiga i flera månader. En del rabattkoder är giltiga tillsvidare, men kommer inte vara giltiga för evigt, utan kommer även de att tas bort efter ett tag.

Kan jag använda mer än en rabattkod per bokning?

Det kan vara möjligt, men det är ytterst ovanligt. Räkna med att du i de flesta fall endast kan använda en rabattkod per bokning.

Hur ofta uppdateras rabattkoderna på webbplatsen?

Vi strävar efter att försöka uppdatera alla rabattkoder och rabatter så fort det kommer någon nytt eller om något ändras. Vi är anslutna till de största affiliatenätverken och får via deras API:er i de flesta fall automatiskt uppdaterade rabattkoder och erbjudanden.

Vad ska jag göra om en rabattkod inte fungerar?

Om en rabattkod inte fungerar kan detta ha flera orsaker. Det kan vara så att du inte kommer upp upp till minimi-bokningsvärdet som krävs för att din rabattkod ska fungera. Det kan också vara så att din rabattkod endast gäller på utvalda hotell på vissa destinationer. En rabattkod kan också vara geografiskt bunden, vilket kan göra att den inte fungerar för vissa kunder. Om du anser att du har en rabattkod som du uppfyller alla villkor för, men trots detta inte får den att fungera. Då kan du kontakta oss på Tripplo.com vi kommentarsfältet på undersidan här på Tripplo.com där du hittade rabattkod eller via e-post. Du kan också kontakta kundtjänst hos det berörda hotellet eller bokningstjänsten.

Gäller rabattkoderna för alla typer av rum och boenden?

Detta är inte säkert. Vissa rabattkoder är begränsade till att endast kunna appliceras på exempelvis vissa rumstyper eller vissa destinationer. Läs igenom villkoren för rabattkoden för att veta vad som gäller.

Är det möjligt att avboka eller ändra en hotellbokning gjord med en rabattkod?

I de flesta fall ska möjligheten att avboka eller ändra en hotellbokning inte påverkas av huruvida du har använt en rabattkod eller inte. Företagets avboknings- och ändringspolicy för bokningar är normalt de samma oavsett om du har fått rabatt eller inte. Dock kan det i sällsynta fall vara så att du genom att använda en rabattkod godkänner annorlunda villkor för avbokning och ändringar. För att inte råka ut för några överraskningar rekommenderar vi dig att verkligen läsa igenom villkoren för den rabattkod du har tänkt att använda.

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hemsida: Rankhighab.com
Användarvillkor Integritetspolicy Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK