Rabattkoder för flygbolag

Att resa är ofta något spännande och roligt, men det kan snabbt bli dyrt när flyg, hotell och annat ska bokas. Vi hjälper våra besökare att spara pengar när de ska ut och resa genom att hitta och publicera de bästa erbjudandena och rabatterna på flygbiljetter. Vi har ett brett utbud av rabattkoder för flygbolag, hotell, biluthyrning med mera. Med vår sida med rabatter från flygbolag kan du som besökare hitta de bästa erbjudandena för dina specifika resebehov med bara några klick!

L

L

Q

Vanliga frågor och svar om att använda rabattkoder vid flygbokningar

När man löser in en rabattkod för en flygresa, vad bör man tänka på?

Att använda en rabattkod för flygbiljetter kan skilja sig från andra onlineköp. Oftast måste du genomgå större delen av bokningsprocessen, från att ange personuppgifter till att välja tilläggstjänster, innan du kan lösa in din rabattkod. Ibland kan det dock vara helt tvärtom och du skriver in din rabattkod i sökverktyget hos flygbolaget, innan du ens valt din flygresa. För att förstå exat hur du använder din rabattkod hos flygbolaget, besök den sida på Tripplo.com där du hittade koden. Där finns vanligtvis detaljerade instruktioner för hur du aktiverar din rabattkod.

Är rabattkoder för flygbokningar tidsbegränsade?

Ja, mer eller mindre alla rabattkoder för flygbolag är tidsbegränsade och har ett utgångsdatum. De kan vara giltiga under en kort period, som under kampanjdagar som Black Friday, eller under flera månader. Vissa koder kan vara giltiga tills vidare, men de kommer inte att vara giltiga för alltid utan kommer så småningom att upphöra.

Kan jag använda rabattkoder för sista minuten-bokningar av flygresor?

Många rabattkoder är giltiga för alla typer av flygresor, men det kan finnas undantag för vissa kampanjer, som sista minuten-erbjudanden. Om en rabattkod inte gäller för sista minuten-flyg, kommer detta att framgå i villkoren för koden. Exempelvis att den endast gäller för reguljära priser.

Kan jag kombinera flera rabattkoder för en flygbokning?

Det är väldigt sällsynt att flygbolag låter sina kunder använda flera rabattkoder för samma bokning. Som regel kan du räkan med att endast kunna använda en rabattkod per flygbokning.

Hur ofta uppdateras rabattkoderna för flygbolag på Tripplo.com?

Vi strävar efter att kontinuerligt uppdatera alla rabattkoder, kampanjer och erbjudanden så fort något nytt tillkommer eller förändras. Vi är anslutna till stora affiliatenätverk och får ofta automatiskt uppdaterade rabattkoder och erbjudanden genom deras API:er. Skulle du upptäcka att något är felaktigt får du gärna kontakta oss så att vi kan ändra och uppdatera det som är fel.

Vad gör jag om min rabattkod inte fungerar för min flygbokning?

Om en rabattkod inte fungerar kan det bero på flera orsaker, som att du inte uppfyller ett minimibokningsvärde som krävs eller att koden endast gäller för specifika destinationer. Rabattkoder kan också vara geografiskt begränsade. Om du uppfyller alla villkor men koden trots detta inte fungerar, kontakta oss på Tripplo.com via kommentarsfältet på sidan där du hittade koden eller via e-post. Du kan även kontakta flygbolagets kundtjänst.

Gäller rabattkoderna för alla typer av flygresor?

Det är inte alltid säkert. Vissa rabattkoder kan vara begränsade till vissa flygrutter och destinationer. Det kan också vara så att rabatten exempelvis endast gäller för ekonomiklass. Läs villkoren för rabattkoden för att veta på vilka flygresor den gäller.

Kan jag avboka eller ändra en flygbokning gjord med en rabattkod?

I de flesta fall påverkar inte användningen av en rabattkod möjligheten att avboka eller ändra en flygbokning. Flygbolagets policy för avbokningar och ändringar gäller vanligtvis oavsett om du har fått en rabatt eller inte. Dock kan det i vissa fall finnas kampanjspecifika villkor kopplade till rabattkoden. Läs därför noggrant igenom villkoren för den rabattkod du använder för att inte stöta på några överraskningar.