Vimla

Latest discount added: 16 juni, 2024
  Published at: 16 juni, 2024
 • 0

Köp en second hand-mobil med ditt abonnemang och få upp till 50% rabatt på mobilen

Fynda second hand-mobiler med upp till 50% rabatt hos Vimla. Ingen rabattkod... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD lik.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg
  Published at: 16 juni, 2024
 • 5

KAMPANJ: Upp till 95% rabatt hos Vimla de 4 första månaderna

Få upp till 95% rabatt de första fyra månaderna hos Vimla just nu. Till... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD are.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg
  Published at: 16 juni, 2024
 • 0

Minst 10 kr rabatt varje månad hos Vimla

Få 10 kr rabatt per vän som du tipsar om Vimla. Ingen rabattkod behövs.... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD ats.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg
  Published at: 16 juni, 2024
 • 0

Vimlas studentrabatt: Få upp till 25% rabatt som student

Få förmånliga abonnemang hos Vimla som student och betala en lägre... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD gen.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg

Aktuella deals 👇

Populära rabatter just nu

  Välkommen att använda en Vimla-rabattkod och ta en titt på vilka andra kampanjer och erbjudanden som finns tillgängliga. Vimla har revolutionerat hur svenska mobilabonnemang ser ut. Slipp långa bindningstider och en massa extrakostnader för saker du inte behöver. Vimla erbjuder ett enkelt och slimmat alternativ där du kan välja att betala för exakt det du behöver och dessutom lätt kan pausa och starta ditt abonnemang med en månads varsel.

  Vimla banner

  Vimla är en svensk mobiloperatör som erbjuder mobilabonnemang. Företaget, som grundades 2014, har som mål att bli Sveriges mest användarvänliga mobiloperatör. Vimla har ingen startavgift, ingen bindningstid och ingen uppsägningstid. Idag har Vimla tusentals nöjda kunder och strävar hela tiden efter att bli ännu bättre. Det går bra att flytta över sitt gamla nummer till Vimla, eller välja ett helt nytt.

  Vimla använder sig av moderna trippel-SIMkort som är anpassade att passa alla telefoner, nya som äldre. På hemsidan vimla.se plockar du enkelt ihop ditt eget abonnemang. Välj hur många samtal, meddelanden och hur mycket data du behöver varje månad. Det går alltid att ändra mängden under abonnemanget. Vimla använder Telenors nät vilket ger dig som kund tillgång till 4G, 3G och 2G. Vimla tillämpar inga fakturor på sina abonnemang, utan drar istället månadsavgiften från det betalkort du får registrera när du blir kund. Det går bra att pausa sitt abonnemang hos Vimla.

  Vimla kampanjer och erbjudanden

  Hos Vimla kan du surfa skjortan av dig till marknadens finaste priser! Vimla har sanslösa erbjudanden för nya kunder som vill surfa mera för mindre. De första tre månaderna betalar du till exempel halva priset för ditt abonnemang och får hela 22 GB i surfmängd! Vimla ligger i framkant när det kommer till rabatter och kampanjerbjudanden. Du kan bland annat snickra ihop ett helt eget abonnemang från 50 kronor i månaden (ordinarie pris 100 kr/mån). Deras ”Tipsa en kompis” rabatt ger dig dessutom 10 kronor i rabatt varje gång du tipsar vänner och bekanta om Vimla. Både du och kompisen du tipsar får ta del av rabatten. Vimla har inga rabattkoder så stöter du på ett erbjudande om rabattkoder från Vimla stämmer detta förmodligen inte. Man har i nuläget inte heller något nyhetsbrev så allt som är värt att veta hittar du genom att gå in på Vimla.se.