Stugsommar rabattkod 2024

Senaste rabatt tillagd: 8 juli, 2022

Planerar du sommarens semester, höstlovets familjeresa eller påsklovets skidresa? Då kan du utan tvekan hitta ditt optimala stugboende hos Stugsommar. Stugsommar har 60 års erfarenhet av stuguthyrning, vilket innebär att du kan känna dig trygg med din stughyra hela vägen från från bokning till utcheckning.

Trots att namnet antyder annat erbjuder Stugsommar stuguthyrning året runt, i hela Sverige. Man har dessutom ett brett utbud av såväl små och enkla stugor som stora och pampiga sommarhus för att du och din familj, dina vänner eller din släkt ska hitta en stuga som passar just er resa och era behov.

Vad sägs till exempel om ett sommarhus på Öland, ett båthus på Västkusten eller en charmig stuga i ett skogsbryn i Dalarna? Hos Stugsommar hittar och bokar du enkelt ditt nästa semesterboende med några få klick och betalar säkert med kort eller direkt banköverföring. När det är dags att checka in har Stugsommar säkerställt att din bokade stuga är städad och redo för inflytt för att du ska få en så trevlig vistelse som möjligt.

Några vanliga frågor och svar (FAQ) om Stugsommar-erbjudanden, rabattkoder och specialkampanjer

Hur mycket pengar kan jag spara med en rabattkod vid ett köp hos Stugsommar?

Vanligtvis ger en Stugsommar-rabattkod en rabatt i kronor så som 500 kr eller i procent. Vanliga rabattsatser för denna typ av rabattkod är 5%, 10% och 15% rabatt. Att få mer rabatt än så är extremt ovanligt. Du har därmed möjlighet att spara mycket pengar genom att använda en Stugsommar-rabattkod. Framförallt om du tänkt göra en riktigt stor bokning för flera tusen kronor kan det bli en del pengar trots att det handlar om en lägre procentsats i rabatt.


Utöver rabattkoder, vilken är den absolut högsta rabatten jag kan få hos Stugsommar?

Om du är ute efter att få en så hög rabatt som möjligt ska du se till att ta del av de olika specialerbjudanden och kampanjer som Stugsommar presenterar på sin hemsida. I skrivande stund är det möjligt att få så mycket som 50% rabatt på utvalda sommarhus och boenden med dessa specialerbjudanden.

Får jag en rabattkod när jag har anmält mig till Stugsommar-nyhetsbrevet?

Ja, vanligtvis får den som registrerat sig till nyhetsbrevet en Stugsommar-rabattkupong som tack för sin registrering. Normalt brukar denna DanCener-rabattkod ge en rabatt på runt 200 kr. Se därför till att genast registrera dig med en giltig e-postadress för att få en Stugsommar-rabattkod att använda när du bokar din nästa semester! Glöm inte heller bort att du som nyhetsbrevsprenumerant får gratis restips och information och även kan ta del av framtida, rabattkoder, rabatter och exklusiva erbjudanden.


Erbjuds någon speciell Stugsommar-rabattkod för förstagångskunder?

Nej, Stugsommar erbjuder inga särskilda rabattkoder eller rabatter för nya kunder. Alla rabattkoder och erbjudanden kan användas av såväl nya som gamla kunder.


Har Stugsommar ett cashback-program?

Tyvärr erbjuder Stugsommar för närvarande ingen cashback. Om du vill ha cashback i rena pengar kan du eventuellt få detta via en tredje part, så som en cashbackwebbsajt.

Kontakta Stugsommar: Få hjälp med bokningar av stugor och boende, priser och andra frågor eller funderingar

Har du frågor om något som rör en bokning, bokningsregler, semesterbostäder, betalning eller liknande kan du alltid ta kontakt med Stugsommar. Du kan kontakta Stugsommar via e-post eller via telefon. E-postadressen är info@stugsommar.se och telefonnumret du kan ringa är 031 155 200.

Kontakta Tripplo.com: Få hjälp med våra rabattkoder och rabatter

Har du frågor om Stugsommar-rabatter, erbjudanden eller rabattkoder som är publicerade här på Tripplo.com kan du alltid kontakta oss med dina frågor och funderingar. Jag som har skrivit denna artikel och publicerat Stugsommar-rabatterna heter Axel Hernborg och du kan kontakta mig på axel@tripplo.com.

Upp till 30% rabatt hos Stugsommar
Exklusiva Stugsommar rabattkoder och erbjudanden
Stugsommar DEAL: Trygghetsgaranti

Aktuella deals 👇

Senaste rabatterna

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hemsida: Rankhighab.com
Användarvillkor Integritetspolicy Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK