Rover rabattkod 2024

Senaste rabatt tillagd: 8 juli, 2022

Rover är världens största nätverk av djurvakter och hundvaktare. De tror att alla förtjänar ett husdjurs kärlek, och det är deras uppdrag att göra det lättare att uppleva den kärleken.

Rover-appen och webbplatsen, som grundades 2011, förbinder hund- och kattföräldrar med kärleksfulla djurvakter och hundvandrare i stadsdelar över hela Sverige och resten av världen. De ger pålitliga djurvakter och hundpassare möjlighet att driva sina egna djurvårdstjänster på Rover med verktygen och säkerheten från ett globalt företag för att stödja dem.

Oavsett om man behöver en hundvakt på dagen, övernattning i en månad eller dagliga besök för katten, så finns det någon på Rover som är den perfekta matchningen. På Rover hedrar och värdesätter man människor och husdjur med olika bakgrund. De är avsiktliga med sitt engagemang för mångfald, rättvisa och inkludering, vilket vi visar genom vår interna DEI-kommitté, Employee Resource Groups och DEI Director som sätter dessa värderingar i främsta rummet i allt de gör.

Upp till 30% rabatt hos Rover
Exklusiva Rover rabattkoder och erbjudanden

Aktuella deals 👇

Senaste rabatterna

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hemsida: Rankhighab.com
Användarvillkor Integritetspolicy Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK