LOT Polish Airlines rabattkod 2024

Senaste rabatt tillagd: 16 juni, 2024
  Publicerad: 16 juni, 2024
 • 1

Upp till 25% rabatt när du bokar flygbiljetter hos LOT Polish Airlines

Spara upp till 25% när du bokar flygbiljetter hos LOT Polish Airlines. Ingen... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD ytt.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg
  Publicerad: 16 juni, 2024
 • 0

Få 25% rabatt på flygbiljetter för barn mellan 2-12 år hos LOT Polish Airlines

Få 25% rabatt på flygbiljetter för barn mellan 2-12 år hos LOT Polish... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD ion.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg
  Publicerad: 16 juni, 2024
 • 1

Ta del av specialerbjudanden och unika rabattkoder hos LOT Polish Airlines

Prenumerera på LOT Polish Airlines nyhetsbrev och få specialerbjudanden och... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD dig.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg

LOT Polish Airlines (LOT Polskie Linie Lotnicze) är Polens största flygbolag. LOT grundades 1929 vilket gör det till ett av världens äldsta flygbolag. Flygbolaget är det ledande flygbolaget i östra Europa och har en flotta som består av 54 flygplan. LOT Polish Airlines är medlem i Star Alliance och flyger för närvarande på 70 destinationer över hela världen med fem miljoner passagerare om året. LOT flyger direkt till New York, Chicago, Toronto, Peking, Seoul och kommer under 2017 att börja flyga direkt till Newark och Los Angeles. Huvudflygplatserna är Warszawa och Kraków.

LOT destinationer

Från lot.com kan man bland annat boka flygbiljett, checka in, hantera sina bokningar samt boka bil och hotell. Incheckningen online öppnar 24 timmar före avgång. Under ”bokning” kan man välja bland kategorierna ”deals and offers”, ”prepare for travel”, ”during the flight”, ”customer service”. På lot.com finns även möjlighet att beställa tilläggstjänster som att boka favoritsäte, boka extra bagage eller uppgradera. På flygbolagets längre flygsträckor från Warsawa till Peking, New York, Chicago, Los Angeles, Toronto, Seoul eller Tokyo finns möjlighet för resenärer i ekonomiklass att uppgradera sin mat till förstaklass-meny i samband med bokningen. LOT Polish Airline är anslutna till bonusprogrammet Miles & More där medlemskap är gratis. Den som vill ha tips om sevärdheter och hotell på en speciell destination kan använda sökfunktionen i sajtens kategori ”Tours and activities”.

På sajten hittar man även prisvärda aktuella erbjudanden på resor till internationella destinationer från 1375 SEK och uppåt. LOT Polish Airlines använder sig av Boeing 787 Dreamliner för alla interkontinentala flygningar till Canada, Asien och USA. På Dreamliner-planen är fönstren extra stora, varje flygsäte utrustat med entertainment system, eluttag och gott om utrymme för handbagaget.

LOT Polish Airlines accepterar betalsätt som kreditkort, online-bank, PayPal, e-wallet, bankgiro och faktura.

Missa inte våra andra rabatter på flyg och hotell

Är det inte någon av rabattkoderna och kampanjerna på den här sidan som faller dig i smaken? Lämna då inte oss här på Tripplo - här finns nämligen mycket mer inom rabatter på flyg och hotell. Om det är en eller ett par hotellnätter du är ute efter kan du med fördel kika på kampanjer hos Scandic och erbjudanden hos hotels.com. Har reslusten slagit till kan vi tipsa om rabattkoder hos Expedia som gör att du kan spara en slant. Vi har också en sida med kampanjer och rabatter för Sembo. Allt som allt finns garanterat en rabatt eller kampanj för dig att ta del av idag.

Aktuella deals 👇

Populära rabatter just nu