Kontorsgiganten

Latest discount added: 16 juni, 2024
  Published at: 16 juni, 2024
 • 2

Upp till 4% rabatt/cashback som bonuskund

Bli bonuskund hos Kontorsgiganten och få upp till 4% cashback. Ingen rabattkod... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD und.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg
  Published at: 16 juni, 2024
 • 0

Förmåner som medlem: Få exklusiva Kontorsgiganten-rabattkoder och erbjudanden

Bli bonusmedlem hos Kontorsgiganten och få tillgång till exklusiva... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD dig.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg
  Published at: 16 juni, 2024
 • 0

Kontorsgiganten DEAL: Fri frakt vid köp över 1244 kr

Få gratis leverans när du gör större köp över 1244 kr hos... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD lik.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg
  Published at: 16 juni, 2024
 • 0

Kampanj-priser hos Kontorsgiganten: Minst 10-20% rabatt på utvalda produkter

Spara minst 10% på utvalda produkter hos Kontorsgiganten med deras kampanjer... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD ten.
 • Added 16 juni, 2024 by Axel Hernborg

Aktuella deals 👇

Populära rabatter just nu

  På en modern arbetsplats har man inte tid att slösa tid och pengar bara för att man inte har de rätta kontorsmaterialet lätt tillgängligt. På den här sidan hjälper vi dig med att hitta allt du behöver till arbetsplatsen eller hemmakontoret till rätt pris. Här kan du hitta en Kontorsgiganten rabattkod och andra fördelaktiga kampanjer. Kontorsgiganten servar företag i hela Sverige med allt till kontoret och genom att beställa hos dem får ens inköpare lätt att hålla kostnaderna nere och alltid hålla kontoret utrustat med allt som behövs för ett effektivt kontor.

  Kontorsgiganten banner

  Kontorsgiganten.se säljer kontorsmaterial och kontorsvaror på nätet. Företaget grundades 2002 och säljer idag kontorsvaror till över 30 000 företag över hela Sverige. Kontorsgiganten.se har det mesta för både små och stora företag.

  I det stora sortimentet av kontorsmaterial finns produkter som papper, skrivbordstillbehör, pärmar, mappar, hålslagare, häftapparater, tejp, lim, pennor, kuvert, gem, saxar, gummiband, register, anteckningsblock, stämplar, sedelräknare, whiteboards, städprodukter, kökstillbehör, kontorsmaskiner, almanackor, kalendrar, första hjälpen-lådor, förstoringsglas och pennställ.

  Här finns också ett stort utbud av dator- och skrivartillbehör, som tangentbord, möss, hörlurar, headsets, minneskort, bildskärmsfilter, bläckpatroner, lasertoner, färgband, kopieringspapper, skrivarpapper, märkmaskiner, datorväskor, batterier, skarvsladdar, datorlås, kablar, hårddiskar, musmattor, webbkameror och högtalare. Priserna på kontorsmaterial ligger på upp till 70% under fackhandlarnas priser. Som Kontorsgiganten Bonuskund får du återbäring på dina köp, exklusiva erbjudanden och en rad andra fördelar. Kontorsgiganten.se är en certifierad e-handel och strävar alltid efter att erbjuda den snabbaste och billigaste leveransen. Man arbetar också aktivt för erbjuda produkter med minsta möjliga miljöpåverkan. Därför samarbetar man med leverantörer som klarar miljömålen, samt hjälper kunder med återvinning av bland annat papper, bläck och toner.

  Kampanjer och rabattkod hos Kontorsgiganten

  Kontorsgiganten har allt du behöver för att utrusta din arbetsplats till verkliga kanonpriser. Fri frakt erbjuds under hela året och det finns periodvis en hel del spännande kampanjer att ta del av. Gå in på Kontorsgiganten.se för att se vilka produkter som just nu säljs till fyndpris. Uppåt 10 % i rabatt går att få på de hundratals varor som finns med i säsongsrean, utöver de redan pressade priserna. Det går också att anmäla sig till Kontorsgiganten nyhetsbrev för att få tillgång till specialerbjudanden varje vecka. Som bonuskund får du dessutom pengar tillbaka på varje köp du gör hos Kontorsgiganten.se. Varje beställning ger uppåt 4 % i återbäring. Letar du efter rabattkoder från Kontorsgiganten lär du dock inte hitta särskilt mycket. Kontorsgiganten ger sällan ut rabattkoder utan väljer att göra det extra billigt för sina kunder genom att satsa på rabattkampanjer där avdraget görs direkt i kassan utan att det behövs någon kod.