Kockums Jernverk rabattkod 2024

Senaste rabatt tillagd: 16 april, 2024
  • 16

Kockums jernverk rabattkod: 15% rabatt

Anmäl dig till Kockums jernverks nyhetsbrev för att få en rabattkod på 15%.... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD dig.
  • 6

Kampanjer och rabatter på Kockums jernverks startsida: Upp till 30% rabatt

Spara upp till 30% på ett brett sortiment av högkvalitativa köksprodukter... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD ser.
  • 5

Nyhetsbrevsförmåner: Få exklusiva Kockums jernverk-rabattkoder och erbjudanden till din e-post

Registrera dig till nyhetsbrevet för att regelbundet få exklusiva rabattkoder... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD dig.
  • 0

Kockums jernverk DEAL: Fri frakt vid köp över 500 kr

Njut av fri frakt på beställningar över 500 kr hos Kockums jernverk. Ingen... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD ion.

Vill du få ett riktigt bra pris på ditt nästa köp hos Kockums Jernverk? I så fall ska du använda en av våra Kockums Jernverk-rabattkoder för att spara pengar vid ditt nästa köptillfälle! Utöver Kockums Jernverk-rabattkoder kan du även hitta kampanjer och specialerbjudanden. Missa inte chansen att ta del av en Kockums Jernverk-kampanj eller rabattkod för att få marknadens absolut lägsta pris på ditt nästa köp av köksredskap!





Kockums Jernverk är en webbutik som säljer olika typer av köksredskap till kunder på den svenska marknaden. Bolaget har funnits några år på marknaden och har hjälpt tusentals kunder att hitta rätt inom köksredskapssegmentet. Här finns verkligen ett brett utbud av olika produkter inom köksredskap så som grytor, stekpannor, skärbrädor, gjutjärnsgrytor och pizzastål. Dessa produkter hos Kockums Jernverk kommer från det egna varumärket Kockums.





Vid köp hos Kockums Jernverk får du normalt dina varor levererade inom 2-3 dagar. Frakten kostar 49 kr, men är gratis vid köp över 499 kr. Betalning gör du smidigt och säkert med Klarna, vilket innebär faktura, kort eller delbetalning. Har du frågor kan du alltid kontakta Kockums Jernverks kundsupport som alltid är redo att svara på dina frågor.





Vanliga frågor vid köp hos Kockums Jernverk





Kan jag använda flera Kockums Jernverk-rabattkoder samtidigt?





Nej, du kan inte kombinera flera Kockums Jernverk-rabattkoder. Det är en rabattkod per köp som gäller. Således går det INTE att lägga ihop en Kockums Jernverk-rabattkod som ger 10% rabatt med en annan rabattkod som ger 5% rabatt för att få totalt 15% rabatt.





Hur mycket kostar frakten hos Kockums Jernverk?





Frakten kostar 49 kr vid köp under 499 kr. Vid köp över 499 kr är frakten gratis..





Hur kan jag betala hos Kockums Jernverk?





Betalningar kan du göra med Klarna, vilket innebär faktura, kort eller delbetalning.

Kockums jernverk rabattkod: 15% rabatt 1 januari, 2025
Kampanjer och rabatter på Kockums jernverks startsida: Upp till 30% rabatt 1 januari, 2025
Nyhetsbrevsförmåner: Få exklusiva Kockums jernverk-rabattkoder och erbjudanden till din e-post 1 januari, 2025
Kockums jernverk DEAL: Fri frakt vid köp över 500 kr 1 januari, 2025

Aktuella deals 👇

Senaste rabatterna

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hemsida: Rankhighab.com
Användarvillkor Integritetspolicy Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK