InkClub rabattkod 2024

Senaste rabatt tillagd: 21 januari, 2022

Inkclub.se säljer bläckpatroner och förbrukningsvaror för hem och företag. När företaget grundades i Sverige runt millennieskiftet sålde man endast bläckpatroner. Sortimentet har med tiden utökats till att innehålla, förutom bläckpatroner, även skrivare, skrivartillbehör, batterier, dammsugarpåsar, städprylar, skovårdsprodukter, dator- och mobiltillbehör och mycket mer.

InkClub rabatt-banner

Inkclub har bläck och toners för de flesta skrivarna på marknaden, från märken som HP, Canon, Epson, Lexmark, Brother, Samsung, Dell, Oki, Ricoh och Xerox.

Här finns också ett sortiment av bläckstråleskrivare och laserskrivare. I det breda utbudet av kontorstillbehör finns produkter som anteckningsblock, pärmar, lim, pennor, saxar, häftapparater, kuvert, miniräknare, tejp, register, mappar, skrivarpapper, kopieringspapper, whiteboards, kökstillbehör, blanketter och sopsäckar. I sortimentet av förbrukningsvaror finns kaffekapslar, bryggkaffe, te, engångsartiklar, kaffefilter, batterier, tvål, schampoon, hudkrämer, rakhyvlar, tandborstar och mycket mer. På incklub.se finns också ett stort sortiment av småelektronik som mobiltillbehör, datortillbehör, hörlurar, högtalare, kablar, lagringsmedia och surfplattetillbehör. Sedan december 2011 äger ICA Group 100% av företaget. Inkclub.se är certifierad av Trygg e-handel och har miljontals kunder från över 10 länder.

Vanliga frågor om Inkclub

Hur hittar jag bläckpatron eller tonerkassett till min skrivare?

Det snabbaste sättet för dig att hitta rätt bläckpatron eller toner är att fylla i skrivarmärke och modellnamn i sökrutan uppe till höger på hemsidan. Det kan till exempel vara HP DESKJET D5445. Då hamnar du direkt på beställningssidan för din skrivarmodell. På den sidan hittar man alla patroner och tillbehör som passar till just den skrivaren. Är du osäker på vad din skrivare heter? Titta på ovansidan på maskinen eller titta närmare i skrivarens manual. Du kan även titta i skrivarens program på din hemdator. Ibland är det allra enklaste att bara söka på delar av modellnamnet, till exempel D5445. Du kan även söka direkt efter en specifik bläckpatron eller en specifik tonerkassett. Skriv produktnumret som du ser på patronens eller kassettens etikett.

Vad kostar frakten?

Du som privatperson betalar en fraktavgift på 49 kronor oavsett hur mycket du beställer. Prenumerationer utgör dock ett undantag. Om du har en prenumeration får du fri frakt på alla dina prenumerationsutskick. Har du fått ett erbjudande om fri fraktavgift som du vill ta del av kanske? Det gör du enkelt genom att klicka dig in via den länk som finns angiven i utskicket. Du kan också göra det genom att gå in på den specifika webbadressen. Vissa kampanjer har en kampanjkod. Skriv in dessa i anvisat fält i din varukorg.

Kan man prenumerera på erbjudanden från Inkclub?

Ja, Inklclub har ett nyhetsbrev där de senaste erbjudanden alltid står med. Du kan alltid välja att avsluta din prenumeration så klart. Det gör du genom att klicka på länken där det står “avregistrera dig här”, en länk som du hittar allra längst ned i varje nyhetsbrev som skickas ut till dig. Klicka på den för att avbryta framtida utskick till din e-postadress. Vill du fortfarande få nyhetsbrev men inte lika ofta, kan du även välja att få ett utskick skickat till dig var tredje månad.

InkClub Rabatt-banner

Minst 20% rabatt på utvalda produkter hos InkClub
InkClub DEAL: Fri frakt vid köp över 899kr
InkClub-erbjudande: Upp till 30% rabatt på batterier
10 kaffekapslar till Nespresso® för under 30 kr hos InkClub
Exklusiva InkClub rabattkoder och erbjudanden
Alltid hos InkClub: 30 dagars öppet köp
Supererbjudande hos InkClub: Dammsugarpåse för endast 1 kr
Supererbjudande hos InkClub: Bläckpatron för endast 1 kr
Fotopapper för endast 19 kr hos InkClub
Utvald bilbelysning för så lite som 29 kr hos InkClub

Aktuella deals 👇

Senaste rabatterna

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hemsida: Rankhighab.com
Användarvillkor Integritetspolicy Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK