Helly Hansen rabattkod 2024

Senaste rabatt tillagd: 23 mars, 2023

Om Helly Hansen

HellyHansen.com är den ultimata destinationen för alla som vill ha funktion, komfort och stil i sina kläder och utrustning för utomhusaktiviteter. Med rötter i Norge och över 140 års erfarenhet har Helly Hansen etablerat sig som en ledande aktör inom design, tillverkning och försäljning av högpresterande kläder och utrustning för de mest krävande förhållandena.

När du besöker HellyHansen.com möts du av en elegant och användarvänlig webbutik som erbjuder ett brett utbud av produkter för män, kvinnor och barn. Från vandringsjackor och fritidsbyxor till vattentäta stövlar och praktiska ryggsäckar, har Helly Hansen något för alla som älskar att vara ute i naturen. Oavsett om det är på vattnet, i bergen, i skogen eller någon annanstans du kommer att befinna dig, kan du räkna med att hitta den utrustning du behöver hos Helly Hansen!

Helly Hansen är inte bara kända för sina innovativa och slitstarka produkter, utan även för sitt ansvarstagande när det gäller hållbarhet och miljö. Genom att använda miljövänliga material och ansvarsfulla tillverkningsprocesser strävar Helly Hansen efter att minimera sin påverkan på planeten och främja en hållbar framtid för kommande generationer.

Upptäck webbutiken inne på HellyHansen.com och låt dig inspireras av företagets engagemang för kvalitet och hållbarhet, som garanterar att du är väl förberedd för ditt nästa äventyr ute i naturen.

Frågor och svar om Helly Hansen-rabattkoder, deals och erbjudanden

Hur mycket rabatt får jag med en Helly Hansen-rabattkod?

Hur mycket rabatt du kan få med en Helly Hansen-rabattkod kan skifta. Vanligtvis får du en procentuell rabatt på 5%, 10%, 15% eller 20%. Att få mer än 20% rabatt med en Helly Hansen-rabattkod är mycket ovanligt. Är det en fast summa, vilket i sig är ovanligt, brukar det handla om 50 kr eller 100 kr. Rabatter uppåt 200 kr eller mer är mycket sällsynt.

Kan jag använda flera Helly Hansen-rabattkoder samtidigt?

Du kan tyvärr inte kombinera flera rabattkoder för att få en högre rabatt. Du bör därför alltid se till att använda den Helly Hansen-rabattkod som ger dig den absolut högsta rabatten. Vill du använda flera olika koder får du lägga separata beställningar då det alltid kommer vara en rabattkod per beställning som gäller.

Var hittar jag de bästa Helly Hansen-rabattkoderna?

De bästa Helly Hansen-rabattkoderna hittar du vanligtvis på följande tre ställen:

  • På rabattkodsajter så som tripplo.com
  • I din e-post inkorg när du är prenumerant på Helly Hansens nyhetsbrev
  • I sociala medier där Helly Hansen ibland delar exklusiva rabattkoder med sina följare

Vilka andra fördelar utöver att få rabatter och kampanjer till min e-post, får jag som prenumerant på Helly Hansens nyhetsbrev?

Utöver att få tillgång till aktuella rabattkoder och rabatter finns det några andra fördelar med att prenumerera på Helly Hansens nyhetsbrev. Nedan är några exempel:

  • Information om nya innovationer och produktnyheter
  • Information om nya funktioner som rör webbutiken
  • Information om speciella event du kan delta i
  • Tips och inspiration som rör äventyrsliv ute i naturen

Kan Helly Hansen-rabattkoder ge fri frakt?

Fri frakt får du alltid vid beställningar över 800 kr. Om du har beställt för mindre än detta minimibelopp som krävs för fri frakt behöver du vanligtvis en rabattkod som ger fri. Det kan faktiskt hända att Helly Hansen gör olika fri frakt-rabattkoder tillgängliga. Detta är dock mycket ovanligt så räkna med att behöva lägga en beställning på över 800 kr för att få gratis leverans.

Kan jag få cashback hos Helly Hansen?

Helly Hansen har inget eget lojalitetsprogram som ger dig cashback efter ett köp. Vill du få cashback, det vill säga rena pengar i handen, hos Helly Hansen behöver du försöka hitta en tredje part i form av en cashback-webbsajt eller liknande som kan ge dig detta.

Minst 20% på utvalda produkter hos Helly Hansen
Få exklusiva Helly Hansen-rabattkoder och deals
Helly Hansen DEAL: 90 dagars kostnadsfri returrätt
Helly Hansen DEAL: Fri frakt vid köp över 800 kr
Upp till 50% rabatt på utvalda jackor hos Helly Hansen

Aktuella deals 👇

Senaste rabatterna

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hemsida: Rankhighab.com
Användarvillkor Integritetspolicy Cookies
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK