Flixbus rabattkod 2024

Senaste rabatt tillagd: 16 juni, 2024
 • 5

Nyhetsbrevsförmåner hos Flixbus: Få exklusiva rabattkoder och erbjudanden till din e-post

Prenumerera på Flixbus nyhetsbrev och få exklusiva rabattkoder och... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD vet.
 • 2

Rabatter och kampanjer hos Flixbus: Upp till 30% rabatt

Få kampanjer och rabatter på din nästa bussresa med Flixbus. Ingen rabattkod... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD ion.
 • 0

Få 20% rabatt som student, senior eller ungdom hos Flixbus

Studenter, seniorer och ungdomar upp till 25 år reser med 20% rabatt på alla... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD ion.

FlixBus är ett ungt fjärrbussnät som började som en liten start-up i München år 2013. Tre unga, tyska entreprenörer ville skapa ett hållbart resande som samtidigt är bekvämt och prisvärt. I dag är företaget marknadsledande i Tyskland. FlixBus har för närvarande 900 resemål i 20 länder och antalet resemål utökas hela tiden. Årligen reser ca tjugo miljoner människor med FlixBus. FlixBus står dagligen för 100 000 förbindelser mellan Europas städer.

Flixbus buss

På flixbuss.se bokar man sin resa och får information om busshållplatser, destinationer, förbindelser och service. Här hittar man tidtabeller och hanterar sina bokningar. Det går även att boka biljetter genom FlixBus kostnadsfria app som man kan hämta i Windows Store, Apples App Store, Google Play Store eller Amazon App Store. FlixBus bussarna har hög komfort-, säkerhets- och miljöstandard och bussarna är ekologiska. Alla bussarna hos FlixBus har stort benutrymme, sittplatser med ställbart ryggstöd, snacks och dryck att köpa i bussen, toalett, eluttag och Wi-Fi. Även större personer har tillräckligt med plats. På hemsidan finns resetips som till exempel nöjesparker i Europa, tips på shoppindestinationer och destinationer för romantiska resor. Den som vill få överblick över FlixBus kompletta nätverk över resvägar i Europa kan klicka fram en karta i pdf på hemsidan. FlixBus erbjuder även nattbussar på sträckor som till exempel: Malmö – Stockholm, Stockholm – Köpenhamn, Stockholm – Hamburg, Stockholm – Köln, Göteborg – Berlin, Malmö – Berlin, Malmö – Göteborg. Nattbussarna gör färre mellanstopp än bussarna på dagen vilket innebär kortare restid.

Betalningssätt beror på var man genomför bokningen. Onlinebokning kan man betala med autogiro, kreditkortbetalning (VISA eller MasterCard), PayPal, direktöverföring och iDeal. Hos busschauffören betalar man kontant mot ett kvitto som samtidigt fungerar som biljett/bokningsbekräftelse. På försäljningsställen och resebyråer betalar man kontant.

FlixBus har 1000 medarbetare på sina kontor i München, Berlin, Paris, Milano och Zagreb samt flera tusen förare från partners i hela Europa.

Missa inte andra rabatter och kampanjer på resor

Skulle du vilja se andra rabatter som du kan utnyttja när du ska ut och resa? I så fall ska du definitivt besöka våra sidor för några av de stora hotellkedjorna, researrangörerna och jämförelsesajterna för resor och hotell. Du kan till exempel hitta en sida likt den här med erbjudanden och kampanjkoder för Expedia och en sida med kampanjer hos Sembo. Är du ute efter rabatter på hotell är sidorna med Hotels.com-rabatter respektive Scandic-rabatter givetvis helt rätt val. Lycka till i jakten på den bästa rabatten!

Nyhetsbrevsförmåner hos Flixbus: Få exklusiva rabattkoder och erbjudanden till din e-post 1 januari, 2025
Rabatter och kampanjer hos Flixbus: Upp till 30% rabatt 1 januari, 2025
Få 20% rabatt som student, senior eller ungdom hos Flixbus 1 januari, 2025

Aktuella deals 👇

Populära rabatter just nu

  Företagsinformation:

  Rank High AB
  Org.nr 559047-8144
  Hantverkargatan 53, lgh 1103
  112 31 Stockholm
  Sverige
  Telefon: +46 722-016786
  Hemsida: Rankhighab.com
  Användarvillkor Integritetspolicy Cookies
  © 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
  Denmark flag Denmark
  Finland flag Finland
  France flag France
  Germany flag Germany
  Netherlands flag Netherlands
  Norway flag Norway
  Sweden flag Sweden
  United Kingdom flag UK