Senast uppdaterad 14 januari, 2024 av Axel Hernborg

Axel Hernborg

Svenskarnas favorit och andra hem, Mallorca alltså, är hem för hotell av yppersta klass. Vissa är bara för vuxna, andra är främst för familjer. Oavsett inriktning är det mycket vanligt med all inclusive!

Vill du kunna strunta i allt vad matlagning heter och få allt serverat från morgon till kväll? All inclusive på Mallorca är vad du söker.

Palma, Alcúdia, Cala Millor eller kanske Magaluf? Här får du tips på 10 av de bästa all inclusive-hotellen på den vackra och solsäkra ön!

Innehåll

Portblue Club Pollentia Resort & Spa

Portblue Club Pollentia Resort & Spa

Är det läge att resa iväg en stund för att ladda batterierna med spa, bad eller kanske löpning eller cykling? En vistelse på Portblue Club Pollentia Resort & Spa kan vara den rätta medicinen.

Detta all inclusive-hotell ligger cirka 5 kilometer utanför populära Alcúdia i nordöstra delen av Mallorca. Utsikten över Pollensabukten är inte dålig alls! Resan från flygplatsen i Palma tar omkring 50 minuter.

Mycket stort och fint område och nära till stranden.


—Petra

▶︎ Kolla priset och boka Portblue Club Pollentia Resort & Spa

För vuxna finns aktiviteter så det räcker och blir över. Vill du ta det lugnt finns inte mindre än fem pooler att doppa dig i och även en fullfjädrad spaavdelning.

Vill du aktivera dig finns både cykeluthyrning, biljard, squash och tennisbana.

Älskar du att cykla? Portblue är förmodligen den perfekta basen för cykelturer i norra Mallorca med direkt tillgång till landsvägen mot Port de Pollensa.

För barnen är utbudet av aktiviteter inte lika stort. Här finns dock en barnklubb och även ett roligt lekområde. Minigolfen kan nog locka också!

Verkligen en av de största frukostbufféer jag har sett.


—Alexis

Väldigt vänlig personal, bra boende, fantastisk mat.


—Emmy

▶︎ Kolla priset och boka Portblue Club Pollentia Resort & Spa

Så säger tidigare hotellgäster om Portblue Club Pollentia Resort & Spa på TripAdvisor

PortBlue Club Pollentia Resort & Spa får överlag positiva omdömen från recensenter på TripAdvisor. Gästerna uppskattar hotellets närhet till naturen och cykelvägar, även om vissa anser att det ligger lite avsides från stränder och butiker. Hotellets livliga atmosfär, renlighet och moderna rum får beröm, men det finns enstaka klagomål gällande buller, underhåll och personalbrist. Många beskriver hotellet som prisvärt, särskilt för all-inclusive-paket, trots vissa oväntade kostnader. Faciliteterna, inklusive pooler, spa och sportanläggningar, är omfattande och uppskattas av gästerna. Service och hjälpsam personal nämns också positivt i recensionerna.

Fakta om Portblue Club Pollentia Resort & Spa

Avstånd från Palma: 50 minuter

Hotellklass: 4 stjärnor

Adress: Carretera Alcudia-Pto. Pollensa, KM 2, 07400, Alcúdia, Mallorca

Tonga Tower

Tonga Tower

Tonga Tower är, precis som namnet skvallrar om, ett hotell i en skyskrapa. Hotellet blickar ut över stranden i Ca’n Picafort, en strand känd för att vara ren och rejält långgrund. Perfekt för familjen alltså!

Även hotellet är perfekt för familjer, särskilt familjer som vill resa med all-inclusive och bli väl omhändertagna med bästa service. Det gäller bara att du står ut med långa hissresor!

Vackert hotell och en fantastisk pool med många loungeområden. Poolen är nog den bästa jag någonsin sett.


—Jennifer

▶︎ Kolla priset och boka Tonga Tower

För vuxna saknas inte möjligheter till avkoppling och nöjen. På dagen kanske tennis, spa, gym och yoga kan passa? Om du inte spenderar dagen vid det gigantiska poolområdet det vill säga.

På kvällen ändrar hotellet skepnad när nattklubben öppnar sina dörrar och kvällsunderhållningen startar.

För barn är Tonga Tower en enda stor lekplats med barnklubb, egen pool, spelrum, lekområde och minidisco. Allt som behövs för glada barn!

Verkligen fantastiskt hotell för familjer.


—Emma

Maten var fräsch och mycket välsmakande.


—Helen

Tonga Tower huserar tre restauranger. Det är långt ifrån något rekord, men bredden är utmärkt med både à la carte och bufféer. Dessutom finns inte mycket som slår havsutsikten från restaurangen på taket.

Vill du att all-inclusive verkligen ska inkludera precis allt? Det gör det på Tonga Tower – från minsta snacks till varje drink.

▶︎ Kolla priset och boka Tonga Tower

Så säger tidigare hotellgäster om Tonga Tower på TripAdvisor

BG Tonga Tower Design Hotel & Suites i Ca’n Picafort på Mallorca får övervägande positiva omdömen från tidigare besökare som skrivit recension på TripAdvisor. Hotellet uppskattas för sin livliga atmosfär, renhet och bekväma läge nära stranden, restauranger och butiker. Gästerna upplever dock ibland störningar från musik och underhållning. Rummen är rymliga och rena, men enstaka gäster rapporterar problem med lukt och buller. Hotellets faciliteter, inklusive mat och underhållningsalternativ, får beröm, även om vissa områden kan upplevas som trångt. Personalens service och vänlighet framhävs ofta positivt i recensionerna.

Fakta om BG Tonga Tower

Avstånd från Palma: 55 minuter

Hotellklass: 4 stjärnor

Adress: Carretera Alcudia Artá, s/n, 07458 Can Picafort

Grupotel Aguait Resort & Spa – Adults Only

Grupotel Aguait Resort & Spa - Adults Only

Att resa med familjen är trevligt, men ibland är det härligt att resa iväg på semester utan dem för att bara kunna göra det man själv vill!

Intresserad av en resa på tu man hand (eller ensam) till Mallorca? Med all-inclusive? Grupotel Aguait Resort & Spa kan vara precis rätt val!

Trevligt hotell och trevlig personal. Fin utsikt över havet.


—Amanda

▶︎ Kolla priset och boka Grupotel Aguait Resort & Spa

En plats att slappna av på. Så skulle en slogan för hotellet kunna se ut. Champagne till frukost? Det är helt naturligt på Grupotel Aguait Resort & Spa.

Hotellet ligger verkligen precis vid havet med otroliga utsikter och en bra bit från närmaste väg. Och, alla rum har balkong mot pool och hav! Bilresan från Palma tar strax över en timme.

Hur låter spa med gratis entré? Pool med utsikt över Medelhavet? Tennis, gym och massage? Du fyller enkelt dagarna med de aktiviteter du tycker om.

Du behöver dessutom inte vara rädd för att kvällarna ska bli långtråkiga. Se bara till att du packar med finkläder för restaurangen!

Läget vid havet, frukosten, personalen – verkligen mycket för pengarna.


—Delia

Maten är otrolig med många alternativ och all-inclusive gäller för nästan varje dryck.


—Ryan

▶︎ Kolla priset och boka Grupotel Aguait Resort & Spa

Så säger tidigare hotellgäster om Grupotel Aguait Resort & Spa på TripAdvisor

Grupotel Aguait Resort & Spa får övervägande positiva omdömen från gäster som skrivit recensioner på TripAdvisor. Detta hotell är särskilt uppskattat för sin rena och bekväma miljö. Gästerna berömmer hotellets mat, som erbjuder ett brett utbud av välsmakande rätter, och personalens vänlighet och effektivitet. Många uppskattar också hotellets vuxenorienterade miljö, vilket bidrar till en avkopplande upplevelse. Vissa gäster noterar dock att hotellet har en stark tysk prägel, vilket kan vara en nackdel för icke-tysktalande besökare. Trots detta är den övergripande upplevelsen på Grupotel Aguait Resort & Spa mycket positiv, med särskilt beröm för rena rum, mat och vänliga personal.

Fakta om Grupotel Aguait Resort & Spa

Avstånd från Palma: 1h 15 min

Hotellklass: 4 stjärnor

Adress: Avenida de los Pinos, 61, 07590 Cala Ratjada

Iberostar Selection Llaut Palma Adults Only

Iberostar Selection Llaut Palma Adults Only

Lyxigare än Iberostar Selection Llaut Palma blir det knappast. Läget blir knappast bättre heller, endast fyra kilometer från Palmas flygplats och 200 meter till stranden.

Llaut Palma är paradiset för dig som söker lugn, några dagar av avkoppling och fler typer av massage och behandlingar än du kan räkna till! Du kan resa med någon du tycker om eller själv, men inte med barn.

Verkligen 5-stjärnigt hotell. Ingen anledning att inte välja detta hotell.


—Ahmed

▶︎ Kolla priset och boka Iberostar Selection Llaut Palma

Tänk dig att du vaknar utvilad på morgonen och skådar ut över Medelhavet från balkongen. Skulle det vara något?

Tänk dig sedan att du avnjuter ostron och cava till frukost. Det kan du faktiskt på hotellet Llaut Palma!

När du är mätt och nöjd har du en värld av spabehandlingar att utforska. Med närheten till Palma kan du också shoppa och ta del av sevärdheter.

På kvällen har du tre restauranger att välja mellan, nämligen en asiatisk, en bistro och en bufférestaurang. All-inclusive såklart.

5 minuter till strand, affärer och restauranger.


—Carmen

Mycket imponerad, jag vill definitivt åka tillbaka.


—Nicole

▶︎ Kolla priset och boka Iberostar Selection Llaut Palma

Så säger tidigare hotellgäster om Iberostar Selection Llaut Palma på TripAdvisor

TripAdvisor hyllas Iberostar Selection Llaut Palma för sin avkopplande atmosfär och lyxiga spa. Gästerna uppskattar hotellets moderna och eleganta design, samt de rymliga och nyligen renoverade rummen med bekvämligheter som platt-TV och luftkonditionering. Gäster tycker också om att hotellet erbjuder ett unikt “Island Pass” för all-inclusive-gäster, vilket ger frihet att utforska ön och besöka andra Iberostar-hotell. Gästerna hyllar också sina utsökta middagar på Katagi Blau Asian fusion eller Orza buffén.

Fakta om Iberostar Selection Llaut Palma Adults Only

Avstånd från Palma: 20 min

Hotellklass: 5 stjärnor

Adress: Avenida America 2, Playa de Palma, 07600 Playa de Palma

Occidental Playa de Palma

Occidental Playa de Palma

Endast 20 minuter från Palma ligger all inclusive-hotellet Occidental Playa de Palma. Det må se ut som ett sjukhus på framsidan men på insidan är atmosfären en helt annan.

Resa själv? Med partner? Med barn? Occidental Playa har något för alla med många olika rum. En specialitet är inredningen. Den går i typisk spansk stil, på gott och ont.

Fantastiskt hotell för avkoppling för ett par dagar med vänlig personal och bra faciliteter.


—David

▶︎ Kolla priset och boka Occidental Playa de Palma

Här finns det mesta för en perfekt semester, inklusive två uppvärmda pooler.

Träningssugna kan både hyra cykel och träna på gym. Närmaste strand ligger 5 minuter bort.

Frukost som lunch och middag är restaurangen Es Siurell i blickfånget. Här serveras all-inclusive som är mycket uppskattad av gäster.

Om en tur till Palma skulle locka är det bara att ta taxi eller buss den korta biten. Kanske perfekt för en dagsutflykt när du vill ha en paus från poolen?

Mycket bra all-inclusive med nästan allt för mat och dryck.


—Emelie

Det var snyggt och välskött med mycket god mat och god frukost.


—Pia

▶︎ Kolla priset och boka Occidental Playa de Palma

Så säger tidigare hotellgäster om Occidental Playa de Palma på TripAdvisor

Occidental Playa de Palma får överlag positiva omdömen från gäster som valt att skriva recensioner på TripAdvisor. Detta hotell, uppskattas för sin närhet till stranden och flygplatsen och för att det erbjuder bra möjligheter för aktiviteter som cykling och promenader. Gästerna uppskattar hotellets välkomnande atmosfär och vackert inredda utrymmen, även om flera menar att vissa andra områden inte når upp till samma höga standard. Renligheten på hotellet är generellt bra, men rummen får blandade recensioner, med vissa gäster som uttrycker oro över skadedjur och rummens storlek. Värdet för pengarna, särskilt när det gäller mat och dryck, är en diskussionspunkt för många. Bekvämligheter och service är generellt sett bra, men vissa gäster upplevde inkonsekvenser och ibland oprofessionellt beteende från personalen. Sammantaget erbjuder Occidental Playa de Palma en trevlig vistelse med några områden för förbättring.

Fakta om Occidental Playa de Palma

Avstånd från Palma: 20 min

Hotellklass: 4 stjärnor

Adress: Fra Joan Llabrés, 16, 07600 Playa de Palma

Iberostar Playa de Muro

Iberostar Playa de Muro

Playa de Muro är en av de vackraste stränderna i världen. Hotellet Iberostar Playa de Muro ligger nästan mitt på stranden. Bara det är ju perfekt!

Den här fyrstjärniga resorten har något för alla. Den är faktiskt också ett av de mest populära all inclusive-hotellen för familjer.

Lätt att ta sig till från Palmas flygplats precis vid den vackra rena sandstranden och det turkosa havet.


—Jill

▶︎ Kolla priset och boka Iberostar Playa de Muro

Vuxna som känner för lite avkoppling kan hoppa i antingen någon av de två poolerna eller varför inte havet. Vuxna som vill aktivera sig kan hyra cyklar och träna på gym.

Med närheten till havet finns också möjlighet att hyra SUP, kajak och utrustning för snorkling och dykning.

Barnen kan aktiveras med en rolig barnklubb och har också inte mindre än två egna pooler utomhus att leka i.

När magen börjar kurra finns sedan tre restauranger att besöka, varav två all-inclusive.

Maten är fantastisk och personalen är verkligen vänlig och hjälpsam.


—Julia

Extremt familjevänligt hotell med speciellt poolområde för barn.


—Ying-ju

▶︎ Kolla priset och boka Iberostar Playa de Muro

Så säger tidigare hotellgäster om Iberostar Playa de Muro på TripAdvisor

Enligt recensenterna på TripAdvisor är Iberostar Playa de Muro ett utmärkt val för familjer och par som söker en minnesvärd semester. Gästerna uppskattar särskilt hotellets direkt tillgång till stranden, dess renlighet och de rymliga rummen. Familjevänliga aktiviteter som tennis, pooler och barnklubbar gör vistelsen underhållande för alla åldrar menar flera recensenter. Även cykelentusiaster finner hotellet idealiskt med sin cykelbutik och verkstad. Trots några blandade recensioner om maten och rummens ljudisolering, står Iberostar Playa de Muro ut som ett förstklassigt val för en avkopplande och rolig semester.

Fakta om Iberostar Playa de Muro

Avstånd från Palma: 50 minuter

Hotellklass: 4 stjärnor

Adress: Avenida Albufera, 07408 Playa de Muro

Alcúdia Garden Aparthotel

Alcúdia Garden Aparthotel

Föredrar du hotell som ligger nära till allt? Alcúdia Garden Aparthotel ligger 80 meter från stranden, 50 meter från närmaste restaurang och lika långt från närmaste butik.

Det trestjärniga hotellet är ett populärt val för cyklister, men också bland par, ensamresande och familjer.

Mycket välskött hotell med vänlig personal och god mat. Mycket rent.


—Ana

▶︎ Kolla priset och boka Alcúdia Garden Aparthotel

Här kan du börja din dag med ett dopp i havet för att sedan äta frukostbuffé och därefter ta plats vid poolen.

Vill du aktivera dig finns ett gym och mängder av kostnadsfria aktiviteter. Kanske kan också en promenad utmed stranden locka?

Givetvis finns aktiviteter även för barn. Alcúdia Garden Aparthotel har en barnklubb och på området finns både en barnpool och en lekplats.

På kvällen kan ni alla sammanstråla i all inclusive-restaurangen, vilken är mycket uppskattad bland besökare.

Trevligt hotell och bra läge nära till affärer, stranden och restauranger.


—Philip

Kvällsbuffé med bra mat och bra urval. Bra kvällsunderhållning.


—Tom

▶︎ Kolla priset och boka Alcúdia Garden Aparthotel

Så säger tidigare hotellgäster om Alcúdia Garden Aparthotel på TripAdvisor

Alcudia Garden Aparthotel på Mallorca får övervägande positiva omdömen från tidigare hotellgäster som skrivit recensioner på TripAdvisor. Gästerna hyllar hotellets fantastiska läge, nära den vackra stranden och bekvämligheter som butiker, restauranger och barer. Många uppskattar den varierade och goda maten, särskilt frukostbuffén. Hotellets poolområde och trädgårdar får beröm för sin skönhet och avkopplande atmosfär. Personalen beskrivs som vänlig och hjälpsam, med särskilt omnämnande av ”animation teamet” som underhåller både barn och vuxna. Rummen tycker flera recensenter är rena och välutrustade. Vissa gäster nämner dock att sängarna kan vara obekväma. Sammantaget visar recensionerna att Alcudia Garden Aparthotel erbjuder en minnesvärd och njutbar upplevelse för familjer och par som söker en avkopplande semester på Mallorca.

Fakta om Alcúdia Garden Aparthotel

Avstånd från Palma: 50 minuter

Hotellklass: 3 stjärnor

Adress: Avenida de la Playa, 1, 07408 Port d’Alcudia

Aluasun Torrenova

Aluasun Torrenova

Aluasun Torrenova bjuder på charter av bästa märke. Beläget mitt emellan två vackra stränder erbjuder hotellet ett överflöd av nöjen för både stora och små.

Som ett utmärkt val för en vecka i solen har det här hotellet allt. Minimalt avstånd till havet, all-inclusive, många rumsalternativ, två pooler, barnklubb, kvällsunderhållning, lekytor – och mer!

Definitivt ett bra hotell att bo på med barn.


—Pablo

▶︎ Kolla priset och boka Aluasun Torrenova

Vuxna kan aktivera sig med träning eller bara koppla av vid poolen. Barn har en barnklubb – Astro Kids Club – att gå till. Barnklubben är uppskattad och det finns en klar risk att barnen inte kommer vilja gå därifrån!

När kvällen nalkas dukas en stor all inclusive-buffé upp och varje kväll bjuder hotellet på underhållning med musik.

Alla ingredienser för en perfekt charterresa alltså, dessutom med en bekväm transfer på endast 25 minuter från flygplatsen.

Närheten till Palma gör också att du kan klämma in en dagsutflykt för shopping och sevärdheter om du skulle vilja det.

Personalen är fantastisk, både i receptionen, restaurangen och i lobbyn – alla var trevliga.


—Anna

All-inclusive var verkligen värt pengarna med ett stort urval av olika rätter.


—Kenéz

▶︎ Kolla priset och boka Aluasun Torrenova

Så säger tidigare hotellgäster om Aluasun Torrenova på TripAdvisor

Tidigare hotellgäster som skrivit recensioner på TripAdvisor delar övervägande positiva recensioner om Aluasun Torrenova. Gästerna uppskattar hotellets läge, nära Palmanova stranden, och dess familjevänliga atmosfär. Många framhäver hotellets rena och bekväma rum, vänlig personal och ett brett utbud av mat och dryck, särskilt i all inclusive-paketet. Underhållningsteamet får beröm för att skapa en rolig och engagerande atmosfär för både barn och vuxna. Vissa gäster nämner dock att hotellet ligger på en kulle, vilket kan vara en utmaning för personer med rörelseproblem. Sammantaget beskriver recensenterna sin vistelse som njutbar och prisvärd, med många som uttrycker en önskan att återvända.

Fakta om Aluasun Torrenova

Avstånd från Palma: 25 minuter

Hotellklass: 4 stjärnor

Adress: Avenida Torrenova, 6, 07181 Palmanova

Cabot Pollensa Park Spa

Cabot Pollensa Park Spa

Det fantastiska läget och den fantastiska utsikten är några saker att lägga märke till med Cabot Pollensa Park Spa. Hotellet ligger mitt på stranden i Pollensa.

Det här är verkligen en mångsidig resort med något för alla åldrar. Familjer trivs utmärkt, semestrande par likaså. Avståndet från Palma är bara 50 minuter.

Personalen, läget, matens kvalitet, bekväma sängar – jag har verkligen inga klagomål.


—Monica

▶︎ Kolla priset och boka Cabot Pollensa Park Spa

För vuxna kan det enorma poolområdet locka, spa- och hälsocentret likaså. Shopping och promenader i Pollensa är andra tidsfördriv att utforska.

Barnen har en egen barnklubb, en lekplats och ett spelrum. Gott om underhållning för rastlösa barn alltså!

Om du skulle vilja se något annat ligger den berömda naturparken S’Albufera bara knappt en mil bort.

Det som kanske sticker ut mest är hotellets mat och dryck. Gäst efter gäst öser lovord över hotellets all inclusive och buffé.

Härlig personal, riktigt bra pool och perfekt läge.


—Stephen

Mycket bra mat och härliga fräscha sallader med mycket glutenfritt.


—Carol

▶︎ Kolla priset och boka Cabot Pollensa Park Spa

Så säger tidigare hotellgäster om Cabot Pollensa Park Spa på TripAdvisor

Tidigare gäster ger blandade recensioner på TripAdvisor om Cabot Pollensa Park & Spa. Många uppskattar hotellets utmärkta läge nära stranden, restauranger och butiker. Hotellets renlighet och dess mångsidiga bekvämligheter, inklusive pool, spa och barnklubb, får beröm. Å andra sidan kritiserar vissa gäster de små rummen och ineffektiv luftkonditionering. Medan vissa recensenter anser att hotellet är prisvärt, varnar andra för dolda kostnader. Den vänliga och professionella servicen från hotellpersonalen är dock enhälligt uppskattad. Sammantaget erbjuder Cabot Pollensa Park & Spa en blandning av bekvämligheter och tjänster som uppskattas av många, trots vissa brister.

Fakta om Cabot Pollensa Park Spa

Avstånd från Palma: 50 minuter

Hotellklass: 4 stjärnor

Adress: Bot, 5, 07470 Port de Pollença

Grupotel Montecarlo

Grupotel Montecarlo

Beläget nästan på stranden i pittoreska Can Picafort ståtar Grupotel Montecarlo med allt som behövs för en riktigt bra all inclusive-semester.

Hotellbyggnaden är klassiskt vit. Poolbotten är härligt ljusblå. Frodig grönska kantar terrakottafärgat kakel. Helt rätt atmosfär!

Hotellet är rent och rymligt med välskött pool. Gott om matalternativ.


—Julien

▶︎ Kolla priset och boka Grupotel Montecarlo

Om du reser till Mallorca för sol och bad finns två pooler att använda på Grupotel Montecarlo. Dessutom ligger stranden bara knappt en minut bort.

Reser du till ön för att koppla av och skämma bort dig själv? Grupotel Montecarlo har ett spa med ett nästan överdrivet utbud av behandlingar. Här finns också termalbad och hamam!

Barnen behöver inte bli uttråkade med barnpool, lekrum och lekplats. Här finns också aktiviteter som cykling och ridning att prova.

All inclusive? Självklart! Visserligen har restaurangen inte ens ett namn, men vad den bjuder på är något extra. Från frukost till middag finns riktigt bra variation.

Buffén har mycket variation och det jag verkligen gillar är att det finns nyheter varje dag.


—Mari

Allt som allt en mycket trevlig semester, skulle älska att komma tillbaka.


—Frank

▶︎ Kolla priset och boka Grupotel Montecarlo

Så säger tidigare hotellgäster om Grupotel Montecarlo på TripAdvisor

Grupotel Montecarlo i Ca’n Picafort, Mallorca, får överlag positiva omdömen från tidigare hotellgäster som skrivit en recension på TripAdvisor. Gästerna uppskattar hotellets rena och bekväma rum, som är utrustade med luftkonditionering och kylskåp. Hotellets poolområde och trädgård beskrivs som fläckfria, med en uppmärksam och duktig poolvakt. Maten, särskilt vid halvpension, får beröm för sin variation och kvalitet, med temakvällar som uppskattas av gästerna. Personalen beskrivs som vänlig och hjälpsam. Även hotellets spa, gym och inomhuspool uppskattas. Några gäster nämner dock att vissa aspekter av hotellet kan förbättras, såsom luftkonditioneringen och underhållningen. Sammantaget erbjuder Grupotel Montecarlo en tillfredsställande vistelse med utmärkt service och faciliteter.

Fakta om Grupotel Montecarlo

Avstånd från Palma: 55 minuter

Hotellklass: 4 stjärnor

Adress: Jovellanes, 2, 07458 Can Picafort

Kan jag få rabatt på min bokning av all inclusive-hotell på Mallorca via Tripplo.com?

Ja, du kan få rabatt på din bokning av all inclusive-hotell via Tripplo.com. Hos oss kan du hitta Hotels.com-rabattkoder, Agoda-rabattkoder, Expedia-rabattkoder och även rabattkoder och erbjudanden från Airtours. Missa inte chansen att utnyttja någon av våra rabatter för att få det absolut bästa priset på all inclusive-hotell på Mallorca!